ABD'den vatandaşlarına: Türkiye'nin güneydoğusuna seyahat etmeyin!

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.319
298
İstanbul
ABD'den vatandaşlarına: Türkiye'nin güneydoğusuna seyahat etmeyin

01/03/2016
ABD Dışişleri Bakanlığı, Amerikan vatandaşlarını Türkiye'nin güneydoğusuna seyahat etmemeleri konusunda uyardı.
WASHINGTON –
ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Yakın zamandaki terör saldırıları ile uluslararası ve iç kaynaklı grupların artan tehditleri dikkate alındığında, Amerikan vatandaşları ülke (Türkiye) genelindeki seyahatlerinde dikkatli olmalılar” ifadesine yer verildi. Son zamanlardaki terör saldırılarında turistik bölgeler, hükümet binaları, polis ve yerel yetkililerin hedef alındığına dikkat çekilen açıklamada, özellikle güneydoğuda adam kaçırma ihtimalinin endişe kaynağı olduğu belirtildi.

Açıklamada ayrıca Amerikan hükümet yetkililerinin Hatay, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Şırnak, Diyarbakır, Van, Siirt, Muş, Mardin, Batman, Bingöl, Tunceli, Hakkari, Bitlis ve Elazığ'a seyahatlerine yönelik kısıtlamaların sürdüğü kaydedildi.

(CİHAN)
http://m.radikal.com.tr/turkiye/abd...-seyahat-etmeyin-1520059&utm_campaign=turkiye

valla yeminle git 2 trilyon vereyim,deseler gitmem gap turu istiyordum. şu an giden aklını kaçırmış olmalı derim. mümkün değil
Ülkeyi iyice karıştırmadan gittim gördüm ya içim rahat... Gerçekten ülkemin her yeri güzel.
Zaten gap turları artık yapılmıyor hiçbir şirket tarafından.
Güvenlikten emin olamadıkları için.
Çanak tutanlar sağolsun.
Ha Batısı iç anadolusu çok mu güvenli, değil.
Her ay patlamalar, ölümler. Ben de turist olsam gelmem böyle bir ülkeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…