Güler yüzleanlamadım bizim dışişleri bakanı nasıl karşılamış?
Zaten Obamanın görüşüp görüşmeyeceğide meçhul..bizim dışişleri bakanı Amerikaya hoşgeldiniz mi demiş ev sahibi gibi
bari büyükelçi deseydi en azından orada oturyor.
Yalnız gerçek anlamda üzüldüm ,şahsın kendisine değil ama bulunduğu konum olarak Türkiye Cumhuriyetini temsil ediyor ve bu hakaret bize halka yapılıyor.Kendi üzerine asla alınmayacağı için ,bunuda biz üstlenelim.
bizim dışişleri bakanı Amerikaya hoşgeldiniz mi demiş ev sahibi gibi
bari büyükelçi deseydi en azından orada oturyor.
Yalnız gerçek anlamda üzüldüm ,şahsın kendisine değil ama bulunduğu konum olarak Türkiye Cumhuriyetini temsil ediyor ve bu hakaret bize halka yapılıyor.Kendi üzerine asla alınmayacağı için ,bunuda biz üstlenelim.
Bakış açısını yidiğimArtiz Obama, cumhur başkanımıza artizlik yapma artizliğin kralını görürsün taam mı? Zaten son ayların sonra kim takar ABD başkanı Obamayı dicez, sen gidicisin Erdoğan kalıcı unutma, hööööyt.
Bence takılmamak gerek, Obama da gelince bizim bakanlardan herhangi biri karşılıyor, Erdoğan ya da Davutoğlu gitmiyor sonuçta. Obama ya da ABD'deki üst rütbelerin diğer dünya liderlerini de havaalanında karşıladığını sanmıyorum. Yolluyorlar bir limuzin, belki belediye başkanı kıvamında bi adam tamam, ne var yani, çok fifi demek gerek.
Olayı saçmalaştıran Çavuşoğlu olmuş
Bakış açısını yidiğim
Kaç gündür haberlerde külliye açılışı diye gördüm ben gitme sebebini, hatta rezza ile alakalı mı diye düşündürdü..Öyle değilmi ama name, hani ben artık herşeyi bu kadar büyütüp, altında bit yeniği aramaktan da sıkıldım, evet oraya bir ABD yetkilisi gelmeliydi ama gelmediyse bu hemen la Obama Türkiye'yi sildi, mındar etti, küçümsedi, bilmem ne demek çok saçma. Yani iyice Küçük Emrah'a bağladık. İllaki bir mesaj var bunda, zaten Erdoğan oraya gayriresmi gitmiş, biraz zorlama ve ısrarla gitmiş, eee bu mesaj da buna yani. Bundan bile eziklik psikolojisi çıkarmamalıyız, sırf bu RTE'ye yapıldı diye olayı farklı yere çekmek gereksiz. Buradaki arkadaşlar için demiyorum ama bu adam sevmesek de c.başkanımız, ABD başkanı ona yamuk yapınca ohhh iyi oldu sana demek kendimizi ezdirmek demek. Yarın da la bunlar ABD uşağı dediğimizde kendimizle çelişiriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?