- 19 Ağustos 2017
- 315
- 469
- 18
- 29
- Konu Sahibi Ragve_anyela
-
Bir daha çağırmayın olsun bitsin , alt değiştirme konusunda çok haklısınız bende çok hassasim.
Bence yediği elmanın o dediğiniz elma olduğunu anlamamış olabilir.
Televizyonun sesi açıksa söyleseydiniz keşke; televizyonun sesini kısar mısın benimki hemen uyanır ? şeklinde.
Yani ben üzüldüm kız için. Kızın kötü niyeti olsa zaten gelmez bence. Kim ister ki sürekli lohusa yanında bebek filan. Pek sıkıcı. Ben gelmezdim şahsen. Kız gelmiş ama her bir şeyinden nem kapmışsınız.
Elmanın o elma olduğunu biliyorduyanlış anlaşılmasın ses olayindada üç dört kere söyledim kisarmisin diye. Tek o değil çocuğun mamasını hazırladım koydum sogusun diye ek gıdaya basladik ondan kasikliyo yiyor anlamadım gitti. Dediginide uygulamıyor
Bence yediği elmanın o dediğiniz elma olduğunu anlamamış olabilir.
Televizyonun sesi açıksa söyleseydiniz keşke; televizyonun sesini kısar mısın benimki hemen uyanır ? şeklinde.
Yani ben üzüldüm kız için. Kızın kötü niyeti olsa zaten gelmez bence. Kim ister ki sürekli lohusa yanında bebek filan. Pek sıkıcı. Ben gelmezdim şahsen. Kız gelmiş ama her bir şeyinden nem kapmışsınız.
Aaaa o zaman başka. Ben de üzüldüm hani tam anlayamamışım demek ki.Yook 3-4 kere söylemişsiniz ve elmanın o elma olduğundan eminse, bebeğin mamasından yemek filan. Yok bence bu kız pek gönüllü gelmemiş demek ki. Yani bu kızdan yardımcı olmaz demek ki :/
Yardıma diye gelip sizi tamamen sinir etmiş, söylediğiniz şeyler olsa ben de hem anlam veremez, hem kızardım, üstelik anlam veremediğim için daha çok kızardım.Ne zaman birine bir şey söylesem ve kişi tam aksini gözümün içine baka baka yapsa feci öfkeleniyor ve kasıtlı yapıldığını düşünüyorum. Sanırım arkadaşınız düşündüğünüz gibi yardıma değil biraz kafasını dağıtmaya gelmiş, ama sizin ayırdığınız elmayı bile bile neden yemiş, sesi kıs dediğiniz halde ne sebeple kısmamış inanın hiç anlam veremedim. Ama çevremde çok böyle insanlar, onlara da anlam veremiyorum zaten, sonrada tüm alakamı kesiyorum.Böyle öfkeyle yaşayacağıma uzak kalmak daha iyi.
İd duygularıyla hareket ediyor, diğer elmalardan daha iyi olan o olduğu için kendine sınır çizme gereği duymadan keyfine bakmış, tv sesinde de gene aynı şekilde canı öyle istediği için öyle izlemiş, sadece kendini düşünmüş, bir de onun kafasında size yardım etme fikri filan yokmuş anlaşılan, o sadece gezmeye gelmiş ve misafirim ben, kıymetliyim, her şeyin en iyisine hakkım var kafasında takılıyor, sizin samimiyet ve yardım beklentinizle, onun kendini değerli ve misafir hissetme beklentisi uyuşmamış, ben bile sinir oldum anlattıklarınıza.Bencede uzaklık en iyisi kendim yorulurdum ama kafam rahat olurdu. Çocuğun altını açması ve TV sesi olayı çocuğun uynmasi bardagi taşıran son damla oldu. :/ Zor tuttum kendimi bişey dememek icin
İd duygularıyla hareket ediyor, diğer elmalardan daha iyi olan o olduğu için kendine sınır çizme gereği duymadan keyfine bakmış, tv sesinde de gene aynı şekilde canı öyle istediği için öyle izlemiş, sadece kendini düşünmüş, bir de onun kafasında size yardım etme fikri filan yokmuş anlaşılan, o sadece gezmeye gelmiş ve misafirim ben, kıymetliyim, her şeyin en iyisine hakkım var kafasında takılıyor, sizin samimiyet ve yardım beklentinizle, onun kendini değerli ve misafir hissetme beklentisi uyuşmamış, ben bile sinir oldum anlattıklarınıza.
bosveeer gidecek iste..bir daha bi bahane ile evine sokmazsin olur biter..cins cins insan var..tuhafmis cidden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?