- 19 Ağustos 2017
- 315
- 469
- 18
- 29
- Konu Sahibi Ragve_anyela
Herkeze iyi geceler öncelikle.uzun olcak şimdiden hakkınızı helal edin tesekkur ederim. 2 gün önce arkadaşım geldi ayni zamanda akrabamiz annem çalıştığı için gelmedi . Filanca gelsin dedi tamam dedim . Biraz olsun dinlenirim isim hafifletmek diye. Çok iyi tanıdığımız bildiğimiz birisi Evi temizlememe yardım etti 5 aylık bebeğim var. O yüzden tek başıma bitiremiyorum çok birikmisti işler. Çocuğum inanın durmuyo. Hep kucakta hep ağlama halinde almayınca şuan bile yanımda yatıyor. Sağolsun evi temizlememe yardım etti Sevdiğim bir kız arkadaşım. Ama bazı şeylere canım sıkıldı. Mesela dolapta meyveler var bizimkiler ayrı 2 3 tanede taze güzellerinden çürük vs olmayan bebeğe ayırıyorum. Biz meyve falan yedik otururken. Kiziminda bı elması kalmış püre yapicak. Dedim şunu dolaptan cikariyimda iş bitince meyve püresi yapiyim dedim. Tamam dedi içeri gittim geldim o elmayı yiyor. Diğer elmalar değilde neden o birde bile bile. Bişey demedim ama bozuldum yani. Asla bı elmanin lafını yapacak değilim ama gidip çocuğun ayrı düzgün elmayı bile bile dedigimden 5 dakka sonra... Neys.
Ben ortalığı topluyorum bu gün zar zor bı çocuğa koşuyorum bı eşya atıyorum makinaya bı yandan asiyorum bı yandan katılıyorum kendi oturmuş TV'ye bakıyor
Sesinde açık normalde uyurken ses yapamayız hiç uyanmasın diye en küçük sese uyanıyor. Ona çocuk uyandı ona canım sıkıldı biraz. Ben demiyorum o yapsın ama bari uyuyan cocugu uyandirmasin. Gezinerek bisyeler yemeler ee madem yardıma geldin niye batiriyosun sanki temizliğe vaktim var. Onun arkasindada iyice yoruldum. Kendi çocuğu yok benden 3 yaş küçük . Daha hiç cocukbakmamis bana akıl veriyor kendi odamda çocuğuma bakıyorum aglayinca oda geliyor biraz sinirlendim bozuldum açıkçası. Çocuğumun altınbaş kadının değiştirmesini sevmiyorum mesela saçma gelebilir dediğim halde altını açıyor kontrol etmek için ama ben hoşlanmıyorum. Bana sormadan çocuğuma bir şey yapılsın istemem.
Sizce haksizmiyim? Gerçekten iyice yoruldum yarından sonra gidicek geri . Kırmakta istemiyorum ama çok yoruldum iyice inanın dogumumdan beri hic dinlenemedim. Yardıma geliyor diye sevindim ama açıkçası beklediğim gibi olmadı (
Siz ne diyorsunuz???
Ben ortalığı topluyorum bu gün zar zor bı çocuğa koşuyorum bı eşya atıyorum makinaya bı yandan asiyorum bı yandan katılıyorum kendi oturmuş TV'ye bakıyor
Sesinde açık normalde uyurken ses yapamayız hiç uyanmasın diye en küçük sese uyanıyor. Ona çocuk uyandı ona canım sıkıldı biraz. Ben demiyorum o yapsın ama bari uyuyan cocugu uyandirmasin. Gezinerek bisyeler yemeler ee madem yardıma geldin niye batiriyosun sanki temizliğe vaktim var. Onun arkasindada iyice yoruldum. Kendi çocuğu yok benden 3 yaş küçük . Daha hiç cocukbakmamis bana akıl veriyor kendi odamda çocuğuma bakıyorum aglayinca oda geliyor biraz sinirlendim bozuldum açıkçası. Çocuğumun altınbaş kadının değiştirmesini sevmiyorum mesela saçma gelebilir dediğim halde altını açıyor kontrol etmek için ama ben hoşlanmıyorum. Bana sormadan çocuğuma bir şey yapılsın istemem.
Sizce haksizmiyim? Gerçekten iyice yoruldum yarından sonra gidicek geri . Kırmakta istemiyorum ama çok yoruldum iyice inanın dogumumdan beri hic dinlenemedim. Yardıma geliyor diye sevindim ama açıkçası beklediğim gibi olmadı (
Siz ne diyorsunuz???