• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abartiyormuyum haklimiyim?

Ragve_anyela

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2017
315
469
18
29
Herkeze iyi geceler öncelikle.uzun olcak şimdiden hakkınızı helal edin tesekkur ederim. 2 gün önce arkadaşım geldi ayni zamanda akrabamiz annem çalıştığı için gelmedi . Filanca gelsin dedi tamam dedim . Biraz olsun dinlenirim isim hafifletmek diye. Çok iyi tanıdığımız bildiğimiz birisi Evi temizlememe yardım etti 5 aylık bebeğim var. O yüzden tek başıma bitiremiyorum çok birikmisti işler. Çocuğum inanın durmuyo. Hep kucakta hep ağlama halinde almayınca şuan bile yanımda yatıyor. Sağolsun evi temizlememe yardım etti Sevdiğim bir kız arkadaşım. Ama bazı şeylere canım sıkıldı. Mesela dolapta meyveler var bizimkiler ayrı 2 3 tanede taze güzellerinden çürük vs olmayan bebeğe ayırıyorum. Biz meyve falan yedik otururken. Kiziminda bı elması kalmış püre yapicak. Dedim şunu dolaptan cikariyimda iş bitince meyve püresi yapiyim dedim. Tamam dedi içeri gittim geldim o elmayı yiyor. Diğer elmalar değilde neden o birde bile bile. Bişey demedim ama bozuldum yani. Asla bı elmanin lafını yapacak değilim ama gidip çocuğun ayrı düzgün elmayı bile bile dedigimden 5 dakka sonra... Neys.

Ben ortalığı topluyorum bu gün zar zor bı çocuğa koşuyorum bı eşya atıyorum makinaya bı yandan asiyorum bı yandan katılıyorum kendi oturmuş TV'ye bakıyor
Sesinde açık normalde uyurken ses yapamayız hiç uyanmasın diye en küçük sese uyanıyor. Ona çocuk uyandı ona canım sıkıldı biraz. Ben demiyorum o yapsın ama bari uyuyan cocugu uyandirmasin. Gezinerek bisyeler yemeler ee madem yardıma geldin niye batiriyosun sanki temizliğe vaktim var. Onun arkasindada iyice yoruldum. Kendi çocuğu yok benden 3 yaş küçük . Daha hiç cocukbakmamis bana akıl veriyor kendi odamda çocuğuma bakıyorum aglayinca oda geliyor biraz sinirlendim bozuldum açıkçası. Çocuğumun altınbaş kadının değiştirmesini sevmiyorum mesela saçma gelebilir dediğim halde altını açıyor kontrol etmek için ama ben hoşlanmıyorum. Bana sormadan çocuğuma bir şey yapılsın istemem.
Sizce haksizmiyim? Gerçekten iyice yoruldum yarından sonra gidicek geri . Kırmakta istemiyorum ama çok yoruldum iyice inanın dogumumdan beri hic dinlenemedim. Yardıma geliyor diye sevindim ama açıkçası beklediğim gibi olmadı :((
Siz ne diyorsunuz???

Bir daha çağırmayın olsun bitsin , alt değiştirme konusunda çok haklısınız bende çok hassasim.

Bence yediği elmanın o dediğiniz elma olduğunu anlamamış olabilir.
Televizyonun sesi açıksa söyleseydiniz keşke; televizyonun sesini kısar mısın benimki hemen uyanır ? şeklinde.
Yani ben üzüldüm kız için. Kızın kötü niyeti olsa zaten gelmez bence. Kim ister ki sürekli lohusa yanında bebek filan. Pek sıkıcı. Ben gelmezdim şahsen. Kız gelmiş ama her bir şeyinden nem kapmışsınız.

Televizyonun sesi açıksa söyleseydiniz keşke; televizyonun sesini kısar mısın benimki hemen uyanır ? şeklinde.
Yani ben üzüldüm kız için. Kızın kötü niyeti olsa zaten gelmez bence. Kim ister ki sürekli lohusa yanında bebek filan. Pek sıkıcı. Ben gelmezdim şahsen. Kız gelmiş ama her bir şeyinden nem kapmışsınız.

Elmanın o elma olduğunu biliyordu :o yanlış anlaşılmasın ses olayindada üç dört kere söyledim kisarmisin diye. Tek o değil çocuğun mamasını hazırladım koydum sogusun diye ek gıdaya basladik ondan kasikliyo yiyor anlamadım gitti. Dediginide uygulamıyor :(

Elmanın o elma olduğunu biliyordu :eek: yanlış anlaşılmasın ses olayindada üç dört kere söyledim kisarmisin diye. Tek o değil çocuğun mamasını hazırladım koydum sogusun diye ek gıdaya basladik ondan kasikliyo yiyor anlamadım gitti. Dediginide uygulamıyor :KK43:

Aaaa o zaman başka. Ben de üzüldüm hani tam anlayamamışım demek ki.Yook 3-4 kere söylemişsiniz ve elmanın o elma olduğundan eminse, bebeğin mamasından yemek filan. Yok bence bu kız pek gönüllü gelmemiş demek ki. Yani bu kızdan yardımcı olmaz demek ki :/

Yardıma diye gelip sizi tamamen sinir etmiş, söylediğiniz şeyler olsa ben de hem anlam veremez, hem kızardım, üstelik anlam veremediğim için daha çok kızardım.Ne zaman birine bir şey söylesem ve kişi tam aksini gözümün içine baka baka yapsa feci öfkeleniyor ve kasıtlı yapıldığını düşünüyorum. Sanırım arkadaşınız düşündüğünüz gibi yardıma değil biraz kafasını dağıtmaya gelmiş, ama sizin ayırdığınız elmayı bile bile neden yemiş, sesi kıs dediğiniz halde ne sebeple kısmamış inanın hiç anlam veremedim. Ama çevremde çok böyle insanlar, onlara da anlam veremiyorum zaten, sonrada tüm alakamı kesiyorum.Böyle öfkeyle yaşayacağıma uzak kalmak daha iyi.

Elmanın o elma olduğunu biliyordu :eek: yanlış anlaşılmasın ses olayindada üç dört kere söyledim kisarmisi
Aaaa o zaman başka. Ben de üzüldüm hani tam anlayamamışım demek ki.Yook 3-4 kere söylemişsiniz ve elmanın o elma olduğundan eminse, bebeğin mamasından yemek filan. Yok bence bu kız pek gönüllü gelmemiş demek ki. Yani bu kızdan yardımcı olmaz demek ki :/

Kendi ısrar etmiş anneme ben gidiyim özledim diye :((( keşke gelmeseydi çok kızdım üzüldüm sasirdim

Yardıma diye gelip sizi tamamen sinir etmiş, söylediğiniz şeyler olsa ben de hem anlam veremez, hem kızardım, üstelik anlam veremediğim için daha çok kızardım.Ne zaman birine bir şey söylesem ve kişi tam aksini gözümün içine baka baka yapsa feci öfkeleniyor ve kasıtlı yapıldığını düşünüyorum. Sanırım arkadaşınız düşündüğünüz gibi yardıma değil biraz kafasını dağıtmaya gelmiş, ama sizin ayırdığınız elmayı bile bile neden yemiş, sesi kıs dediğiniz halde ne sebeple kısmamış inanın hiç anlam veremedim. Ama çevremde çok böyle insanlar, onlara da anlam veremiyorum zaten, sonrada tüm alakamı kesiyorum.Böyle öfkeyle yaşayacağıma uzak kalmak daha iyi.

Bencede uzaklık en iyisi kendim yorulurdum ama kafam rahat olurdu. Çocuğun altını açması ve TV sesi olayı çocuğun uynmasi bardagi taşıran son damla oldu. :/ Zor tuttum kendimi bişey dememek icin

Tvde atemsi ediliyordu noluyosa ses gelince yavrum başladı bağırıp ağlamaya :( çok sinirlendim sabah 9 dan önce yatmayan kızım saat 12dedimmi uyuyordu bihaftadiruyku düzenini oturtmaya çalışıyorum kendide biliyo Allah'a şükür uyudu şimdi

Bencede uzaklık en iyisi kendim yorulurdum ama kafam rahat olurdu. Çocuğun altını açması ve TV sesi olayı çocuğun uynmasi bardagi taşıran son damla oldu. :/ Zor tuttum kendimi bişey dememek icin
İd duygularıyla hareket ediyor, diğer elmalardan daha iyi olan o olduğu için kendine sınır çizme gereği duymadan keyfine bakmış, tv sesinde de gene aynı şekilde canı öyle istediği için öyle izlemiş, sadece kendini düşünmüş, bir de onun kafasında size yardım etme fikri filan yokmuş anlaşılan, o sadece gezmeye gelmiş ve misafirim ben, kıymetliyim, her şeyin en iyisine hakkım var kafasında takılıyor, sizin samimiyet ve yardım beklentinizle, onun kendini değerli ve misafir hissetme beklentisi uyuşmamış, ben bile sinir oldum anlattıklarınıza.

İd duygularıyla hareket ediyor, diğer elmalardan daha iyi olan o olduğu için kendine sınır çizme gereği duymadan keyfine bakmış, tv sesinde de gene aynı şekilde canı öyle istediği için öyle izlemiş, sadece kendini düşünmüş, bir de onun kafasında size yardım etme fikri filan yokmuş anlaşılan, o sadece gezmeye gelmiş ve misafirim ben, kıymetliyim, her şeyin en iyisine hakkım var kafasında takılıyor, sizin samimiyet ve yardım beklentinizle, onun kendini değerli ve misafir hissetme beklentisi uyuşmamış, ben bile sinir oldum anlattıklarınıza.

:( Şimdi yemek yedik karnım aciktiydi önce mutfakta oturuyodum oda geldi dolabı aciyo kafasına göre biseyler aliyo . Onada lafım yok ama insan biraz çekinir ya. Bende acıktım diye yemek isittim tabi yorgunluktan bayilcam yedik buraları yrin toplayalim dedi ben böyle bırakamam iki parça şey var dedim. O zaman sana iyi geceler dedi yattı. :@ çok sinir oldum valla lohusalıga verip bogucam simdi

Back