Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Abartısız ama çok şık denilen nişanlığım çok abartı sevmeyenlere fikir olur belki : )

cok $Ikmis gercekten...
sana da cok yakismis...
mutluluklar dilerim...

üstüne tıklayınca büyüyor merak etme :)

bu arada çok yakışmııışşşşşş. esmer tenine en iyi rengi seçmişsin. mutluluklar dilerim.

üstüne tıklayınca büyüyor merak etme :)

bu arada çok yakışmııışşşşşş. esmer tenine en iyi rengi seçmişsin. mutluluklar dilerim.

evet öyleymiş panik panik orayı burayı tıklarken farkettim büyüdüğünü : )) Güzel yorumuniçin teşekkür ederim ...

elbiseniz muhtesemmm, cok begendim!!!
sizde cokkk guzel olmussunuz,,,, Allah mutlulugunuz daim etsin...
Tamamina eresiniz insallah

elbise sana yakışmış mutluluklar dilerim.
senin fotoları gördükten sonra bende kendi aldığım elbiseye biraz daha ısındım:) biraz sade gibi gelmişti elbisem bana ama başkasında görünce sade de şık oluyormuş.

Sağolun kızlar çok teşekkürler . Allah henüz yaşamayanlarınıza daha güzelini nasip esin inşallah...

Bende çok beğendim canım, Allah tamamına erdirsin..
Darısı başıma

canım elbise çok hoş sadeliği zarafeti tam bana göre model olarak duruş tarz olarak çok beğendim fakat birtek kumaşını beğenmedim yani perde kumaşı gibi ama yinede sana çok yakışmış gerek takılarınla gerek duruşunla çok güzel taşımışsın bir ömür boyu mutluluklar

saç ve ten rengine uygun iyi bir elbise rengi seçimi... modelide vucüt tipine uygun gayet şık...

allah mutlu etsin..

bende cok begendım canım sende nışan kıyafetınde harıkaasınız.. maşallahh.. rengıde cok guzel ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…