Kızlar Abant izzet baysal üniversitesi sınıf öğrtm. 2.öğrtm kazandım.Çok hevesliydim fakat bazı şeler duydum.sizin görüşlerinize güveniyorum lütfen bilen yada okuyan varsa yardımcı olsun.ortam çok kötü çok pis diyorlar intihar olayları falan çok varmış,tuvaletlerde şey fln bulunuyormuş doğrumu,lütfen benm gibi arkdşların yorumlarınza ihtiyacı var
benimde kuzenim orda okumuştu canım bu kadarını ne ondan ne de arkadaşlarımdan duydum.her yerde illa ki kötü olaylar olur birileri o birkaç olayı abartmış da olabilir bence böyle şeyleri hiç kafana takma:)sadece üniversitenin disiplinli olup,biraz sıktığını söylüyordu.bi de nerden gidiceksin oraya bilmiyorum ama bolu küçük bi şehir.çok fazla gezicek yer yokmuş.daha doğrusu tek bi cadde var diyordu.
yok canım korkma boşuna:) sonuçta arkadaşlarını kendin seçiceksin.. biraz sıkılırsın falan en kötü haftasonları atlar arabaya ist.a gidersin.ama bölümünü seviyorsan sorun olmaz herhalde gerçi bunu zaman göstericek bende seninle aynı durumdayım o yüzden büyük konuşmak istemiyorum
canım sonuçta sen liseye gitmiyorsun ki üniversiteye gideceksin.kendinle ilgili her şeyi sen kontrol edeceksin.sen bulaşmadığın sürece problem yok.ayrıca her okulda bu tarz şeyler olabilir.en basitinden internetteki sözlüklere gir yorumları oku,binlerce kötü yorum var en güzel okullarla ilgili.bölümünü seviyorsan kafana böyle şeyleri hiç takma derim.ayrıca da tebrik ederimopuyorumnanaktan