Bizim itiraz etme sebebimiz de tamamen insan haklarına bunu aykırı bulmamız. Bir kişinin serbestçe dünyayı gezme, görme hakkından mahrum bırakıyorlar.Bu ara red çok duyuyorum
Buraya Kızının doğumuna gelecek kadına vermediler geçenlerde. Daha önceki doğumuna gelip gitmişti mesela, tek gelip 1 ay kalıp döncekti kadın zaten eşini ve bekar oğlunu bırakıp gelecekti. Gelemedi.
Düğüne geleceklere vermiyorlar geri dönmesiniz bahanesiyle saçma sapan, insanlar biletdi vizeydi zaten dünya kadar masraf yapıyor üstüne abiyeydi çantasıydı ayakkabısıydı hepsi boşa üstüne insanın hevesi kırılıyor.
Öğrenciler daha kolay alıyor, onların dönmeyeceği biliniyor ondan galiba
İçinizi rahatlatırmı bilmem ama Prag aman aman biryer asla değil görülmese kayıbınız olmaz ama tabii emek, masrafa yazık ve yapılan haksızlığa insan sinir oluyor
(Bu dedigimde biraz koro zamaninin da etkisi var ama pasaportumuzun degersizligiyle de ilgili)Siz yine olumsuz da olsa sonuç almışsınız İdata aylardır randevu ataması bile yapmıyor çoğu kişiye…Ulusal vizeye taa yazın başvurupta halen daha randevu günü bekleyen arkadaşlarım var. Birinin yüksek lisansı başladı ama daha randevu ataması bekliyor, birinin iş sözleşmesi var işe başlaması gerekiyor vizeden ses seda yok, gerçekten şaka gibi…
Adamlar da haklı ki…TC vatandaşlığı bu kadar basitleştirilip bu kadar değersizleştirilirse, hiç hak etmeyen insanlara TC kimliği verilirse, bu tarz şeylerde olumsuzluklar yaşamak çok normal…
Niye öyle dedin ya, ben 22 ülke gördüm, 'allahim lütfen nasip et burada yaşayayım' dediğim 3 yerden biri pragdiİçinizi rahatlatırmı bilmem ama Prag aman aman biryer asla değil görülmese kayıbınız olmaz ama tabii emek, masrafa yazık ve yapılan haksızlığa insan sinir oluyor
Gerçektenmi ya? Ne bilim bana çok sıkıcı ve abartıloyor gibi geliyor. Prag bize çok yakın, 2,5 saatde gidiyoruz her geleni gezdirmeye gittiğimiz bir yer o yüzden benim için bir özelliği yok.Niye öyle dedin ya, ben 22 ülke gördüm, 'allahim lütfen nasip et burada yaşayayım' dediğim 3 yerden biri pragdimasal gibi bir ülke. Umarım vizesi onaylanır da gider gezerler.
Biz de aynı şekilde total 5 gün aldık. 4 bini biletlerPegasusun kampanya döneminde rast geldik, ondan dolayı
Almanyada yaşıyorumBurası dediğiniz yer neresi?MorAnka hanım, özelden de yazabilirsiniz. Ben de gideceğim yakında korkuttu dediğiniz.
iyi de işimiz var gücümüz var mecburi gidecek olanlara da vermiyorlar şu sıralarGençken iyi ki gitmişim ama yine de bayılmıyorum Avrupa’ya aman vermezse vermesin gıcıklarboşverin gitmeyin meraklıydık hıh
İşte gıcık oldum diyorum bu yüzdeniyi de işimiz var gücümüz var mecburi gidecek olanlara da vermiyorlar şu sıralar
hanımefendi iyi de benim ve pek çok insanın işi AB-ABD ileİşte gıcık oldum diyorum bu yüzden
Meraklıydık Avrupay sanki
İşimiz gücümüz var çok şükür bayılmıyoruz orda sürünmeye herkes koşup oraya yerleşecek sanıyorlar
Ay ne bileyim hahahah of bana ne aman insanlık namına püs Avrupa yorumu yapıyorum bana ne yahanımefendi iyi de benim ve pek çok insanın işi AB-ABD ile
toplantımız var saha çalışmamız var fuar var eğitim var
var da var
vize alamadık gelmemiyoruz dersek bu işi nasıl sürdürebiliriz?
Ne içiyorsunuz?Ay ne bileyim hahahah of bana ne aman insanlık namına püs Avrupa yorumu yapıyorum bana ne ya
Karşı tarafda oluşan izlenim vize bile alamıyorsa güvenilir bir iş ortağı olmadı yönünde oluyor malesef, çok sinir bozucuhanımefendi iyi de benim ve pek çok insanın işi AB-ABD ile
toplantımız var saha çalışmamız var fuar var eğitim var
var da var
vize alamadık gelmemiyoruz dersek bu işi nasıl sürdürebiliriz?
işte onu diyorum yaKarşı tarafda oluşan izlenim vize bile alamıyorsa güvenilir bir iş ortağı olmadı yönünde oluyor malesef, çok sinir bozucu
Anlıyorum siziişte onu diyorum ya
senelerdir bu ülkede çalışıyorum ama benim tüm çalışma arkadaşlarım, proje ortaklarım başka ülkelerde
vize sorunu yaşarsam dellenirim herhalde
pılımı pırtımı toplayıp geri dönmek zorunda kalırım ki, ben olduğum şehri ortamımı düzenimi seviorum, gitsem sosyal anlamda tamamen izole olcam yaşım olmuş 40 bir yaştan sonra ortam kurmak etmek bunlar bi sürü mevzu
insana neler düşündürüyorlar ve ne kadar can sıkıcı...