aayyy cok heyecanlandim

puffuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
700
494
kizlar ya bugun adetim geceli 5 gun oldu. dr a gittim ultrasyonda rahmin kalinlasmis dedi.hamile olabilme ihtimalin var dedi kan verdim ogleden sonra sonuc alcam ama meraktan catlicam... rahim duvari kalinlasmis olupta sonrasinda hamile oldugunu ogrenenen var mi

kizlar ya bugun adetim geceli 5 gun oldu. dr a gittim ultrasyonda rahmin kalinlasmis dedi.hamile olabilme ihtimalin var dedi kan verdim ogleden sonra sonuc alcam ama meraktan catlicam... rahim duvari kalinlasmis olupta sonrasinda hamile oldugunu ogrenenen var mi
hayırlısı inşallah canım sonucu mutlaka paylaş bizimle de yanlız rahim kalınlaşması adetten önce de oluyor bilgin olsun hayırlı güzel sonuçlar inşallah :KK66:

Bence hamilesin. Bende ilk usg de baktığında rahim kalınlaşmış, buyuk ihtimal gebesin demişti.. İnşllh hayrlı haberi alırsın :anne:

Bence hamilesin. Bende ilk usg de baktığında rahim kalınlaşmış, buyuk ihtimal gebesin demişti.. İnşllh hayrlı haberi alırsın :anne:
Ben gecen aylarda gttm rahim kalınlaşmış adet olcan demşti doktor demek ki kişiden kişiye değişiyo mu artk :)

Banada ya adet olursun yada bebek olur her iki durumdada rahim duvarı kalinlasmasi oluyor demisti ne demek anlamamıştım bile ilerleyen zamanda hamile oldugum kesinlesmisti

X