• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aaaaacciiiil bakar misiniiiizzz

Aabbcc91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2016
222
65
98
33
Predictor early ile sabah yaptim arkadaslar. İkinci cizgi 5 dakka da belirdi. Ne dersiniz durum nedir sizce

Eklentiler

• P_20160516_073100_SRES_1.jpg
    P_20160516_073100_SRES_1.jpg
    26,6 KB · Görüntüleme: 132
Telefonda belirginlessin diye modunu degistim ama halen degismiyor ama ben gayet net goruyorum elimde

Predictor early ile sabah yaptim arkadaslar. İkinci cizgi 5 dakka da belirdi. Ne dersiniz durum nedir sizce

Eğer reglin geçtiyse kan vermeni tavsiye ederim. Test göre hamişsin ama bu testtin yanılttığı çok kişi oldu maalesef.

Adet gunu ne zaman bi de orjinal fotoyu yükler misin sanki minik bi çizgi var ama
Daha koyu olmalı adet günün geçtiyse
Ama gününe varsa olabilir,Allah gönlünün muradını neyse onu nasip etsin insallah

Adet gunu ne zaman bi de orjinal fotoyu yükler misin sanki minik bi çizgi var ama
Daha koyu olmalı adet günün geçtiyse
Ama gününe varsa olabilir,Allah gönlünün muradını neyse onu nasip etsin insallah

Supheli iliskiden 14 gun gecti. Telefonds net cikmiyo aslinda normalde daha net. Ve hemen belirdi cizgi

Eklentiler

• P_20160516_073100_SRES_2_1.jpg
    P_20160516_073100_SRES_2_1.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 119
Bence biraz sabır en güzeli adet gününu beklemek hemen çıkmayınca insan üzülüyor :KK43:

Benim her ay testlerim böyle belli belirsiz çıktı ama bebek yok inşallah sizde vardır :halay:

Ben bsey goremedm benmkide aynen silikti sabah yaptm hiç bişi yoktu ne yazık ki

Fotoda gozukmemis ama nal gibi duruyo karsimda pembe cizgi. 2 tanesside pozitif cikti hemde.ikiside erken gebelik testiydu. Bugun kan sonucum cikgi <1.20 :( dalga gecti benle resmen

Fotoda gozukmemis ama nal gibi duruyo karsimda pembe cizgi. 2 tanesside pozitif cikti hemde.ikiside erken gebelik testiydu. Bugun kan sonucum cikgi <1.20 :KK43: dalga gecti benle resmen
Bnd korkuyorm kan testi vermye benmde bole cktı

Eklentiler

• 2016-05-17 19.40.24.jpg
    2016-05-17 19.40.24.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 50
aynı şey benim de başıma geldi tatlım.. iki seferdir yapıyorum silik çizgi çıkıyor sonra regl oluyorum.. tam pembelik olmadan bu teste inanma..

Back