Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Predictor early ile sabah yaptim arkadaslar. İkinci cizgi 5 dakka da belirdi. Ne dersiniz durum nedir sizce
Adet gunu ne zaman bi de orjinal fotoyu yükler misin sanki minik bi çizgi var ama
Daha koyu olmalı adet günün geçtiyse
Ama gününe varsa olabilir,Allah gönlünün muradını neyse onu nasip etsin insallah
14 gün gectiyse ve bu kadar silikse geç döllenme olabilir o zaman.Bence hemen kan testine git rahat etSupheli iliskiden 14 gun gecti. Telefonds net cikmiyo aslinda normalde daha net. Ve hemen belirdi cizgi
Ben bsey goremedm benmkide aynen silikti sabah yaptm hiç bişi yoktu ne yazık ki
Bnd korkuyorm kan testi vermye benmde bole cktıFotoda gozukmemis ama nal gibi duruyo karsimda pembe cizgi. 2 tanesside pozitif cikti hemde.ikiside erken gebelik testiydu. Bugun kan sonucum cikgi <1.20 dalga gecti benle resmen
Bnd korkuyorm kan testi vermye benmde bole cktı
Evet dogru soyluyosunuz sonra pskoljimz bozluyoGun gectikce koyulasmiyorsa bos ve r. Onunuze bakin derim kardesim. Bugun gercekten büyük bi yikima ugradim
Evet dogru soyluyosunuz sonra pskoljimz bozluyo
Doktordym cnm hayrlısı artkaynı şey benim de başıma geldi tatlım.. iki seferdir yapıyorum silik çizgi çıkıyor sonra regl oluyorum.. tam pembelik olmadan bu teste inanma..