Çatlaklar aaa JENOVİ ÇATLAK KREMİ İŞE YARAMIŞ :)

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

mymelino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
966
3
Arkadaşlar ben bio-oil kullanıyordum .....arkadaşta jenovi diyee bir krem aldı onu kullanıyordu.... Benim çatlaklar inceldi bio oil ile ama onun ki benden daha iyi....yarık çatlakları vardı benimde yardı benimki gitmedi onun ki gitmiş....şaşırdım baya ....... 2 ay kullandı şimdi 1 ay daha kullancak.....
Haber vereyim dedim...:KK51::KK51:

Başka kullanan varsa yorum yazsın....

bende kendim kullanmadım arkadaşta gördüm etkisini......herkeste aynı etki olurmu bilmem ama ben düşünüyorum almayı....

kızlar bu krem aslında rejeneymiş piyasada sahteleri çıkınca ismi değişmiş insanlarda rejene diye sahtelerini alıyo yani ben baktım memnun olan çok hepsi buradada yorumlar var birkaç kişi beğenmemiş çoğunluk beğenmiş almaya değermi bilmiyorum bide bunu deneyelim bari zaten çatlak için döktüğüm parayla ameliyat olup kurtulmuştum valla:KK52:

ben çare buldum:))) çatlak bölgenin üstüne derimizden eklemek:KK16::KK16:
bio oil gecirmiyor arkadasım 2,5 aysdir kullanıyorum düzenli olarak

ben çare buldum:))) çatlak bölgenin üstüne derimizden eklemek:KK16::KK16:
Bio oil gecirmiyor arkadasım 2,5 aysdir kullanıyorum düzenli olarak

bio-oil çatlağı yooook ediyo diyeee asla yorum yazmadım.....ama çatlağı inceltiyo görüntüsü hafifliyooo.....bende öyle en azından ....

bio-oil çatlağı yooook ediyo diyeee asla yorum yazmadım.....ama çatlağı inceltiyo görüntüsü hafifliyooo.....bende öyle en azından ....

öyle bişi dediğini bende demedim cnm zaten
keşke gecirse
benimkiler ince cizgiler halinde ama henüz fayda etmedi sisem bitene kadar dvm edeceğim inş gecirir.

öyle bişi dediğini bende demedim cnm zaten
keşke gecirse
benimkiler ince cizgiler halinde ama henüz fayda etmedi sisem bitene kadar dvm edeceğim inş gecirir.

tuana kese kullanki daha faydalı olsun bio-oil.....
Bide sahte ürünler var.... Gerçek olup olmadığınıda bilmiyoruz ki...yurt dışından alıyoz ama sahte mi değil mi bilemiyoruz......

sımdı tamamen sılınmısmı catlaklar hıcmı gozukmuyor? bırde bır arkadasım derı ekletmek yamıs o ne demek? ıse yarar bır yontemse bızımlede paylasırmısınız acaba

sımdı tamamen sılınmısmı catlaklar hıcmı gozukmuyor? bırde bır arkadasım derı ekletmek yamıs o ne demek? ıse yarar bır yontemse bızımlede paylasırmısınız acaba

ne dediğini anlamadım haaaaaaaa......:KK50::KK50::KK50: arkadaş jenovi çatlak kremi kullandı bende bio-oil kullanıyordum....benimkiler bio-oil le inceldi sadece....onunki baya geçmiş...yarık yarık çatlaklardı onunkisi...2 ay kullanmış...1 ay daha kullancakmışşşşş.....

herkeste aynı etki yapar mı bilmem ama paylaşıyım dedimmmm:KK34::KK34:

hımm bende arkadasınızın catlaklarımı tamamen mı yok olmus dıye sordum :KK70: anlamamanız normal cunku ben tamamen gecmıs sanıp heyecanlandım ve hızlıca yazmısım kusura bakmayın

hımm bende arkadasınızın catlaklarımı tamamen mı yok olmus dıye sordum :KK70: anlamamanız normal cunku ben tamamen gecmıs sanıp heyecanlandım ve hızlıca yazmısım kusura bakmayın

ama yarık çatlakların ufalması yüzeye yakın olması bence süper bişeyy.....yarık çatlaklar hiç bir şekilde geçmez diye bilinir.... 1 ay sonra belki hepsi geçer.... çünkü bayaaaaaa düzelmişşş:KK52::KK52:

canım öyle bi yöntem yok:))) ben uydurdum en kesin çözüm o olur diye düşündüm:)))) kozmetik ürünler hafifletse bile tamamen silmiyor malesef

melino , jenoviyi deneyecek misin?

HB sitesine baktım bir alana bir bedava veriyorlar 60 tl ye yakın bir fiyatı var uygunmuşta.

kızlar benm bi arkadaşımda kullandı hiçbi işe yaramıo kremlere inancım yok artık benm para tuzağı

evet canım bunu boşa para bunşlar ben bıktım inanmayın çatlak kremle geçmio malesef öle olsa ben varya çoktan geçrmiştim :KK70:

X