A101 Kamera Kayıtları

aydinmenekse

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2019
168
172
103
merhabalar canlarım a101 markette kamera kayıtları ne kadar süre saklanır arşıvlenir mi en fazla kaç gün öncesine ulaşılır bileniniz var mıdır?

merhabalar canlarım a101 markette kamera kayıtları ne kadar süre saklanır arşıvlenir mi en fazla kaç gün öncesine ulaşılır bileniniz var mıdır?
Canim ben a101 de çalışmıştım daha önce o konularla pek personel bilgi sahibi olmuyor ama bildiğim kadarıyla kalıyor arşivleniyor birkaç hırsızlık olayı için kayıtlara başvurulmuştu ordan biliyorum

Canim ben a101 de çalışmıştım daha önce o konularla pek personel bilgi sahibi olmuyor ama bildiğim kadarıyla kalıyor arşivleniyor birkaç hırsızlık olayı için kayıtlara başvurulmuştu ordan biliyorum
Aslında benim kuzenim kötü bir olay yasamis markette zor bir dogum yapmisti lohusayken markette idrarini tutamamis bi anda anlayamamis yere bulasmis cok utanmis panik olmuş ve temizlemis yeri islak mendillerle ama su an kamera kayitlari gelmis aklina internete verirler dalga konusu olur rezil olurum diye korkuyor

İnsan olan zaten yapmaz vermez kayıtları İnternete temizlemeseydi bakarlardi ama kim yapmış diye temizleyici için gormemislerdir bile diye düşünüyorum. Benim eşim de o market zincirinde sorumlu olarak çalışıyor kayıtların ne kadar tutulduğunu bilmiyorum sorarım ama

Aslında benim kuzenim kötü bir olay yasamis markette zor bir dogum yapmisti lohusayken markette idrarini tutamamis bi anda anlayamamis yere bulasmis cok utanmis panik olmuş ve temizlemis yeri islak mendillerle ama su an kamera kayitlari gelmis aklina internete verirler dalga konusu olur rezil olurum diye korkuyor
Zannetmiyorum yani öyle devamlı kamerayı izleyen kimse olmuyor şayet o sıra biri varsa dikkatini çekip gördüyse bilmiyorum ama öyle birşey olsa çıkardı ortaya internete falan verilse sonuçta şuan sosyal medya dünyanın tam ortasında sonuçta içi rahat olsun bi problem olduğunu sanmam

Aslinda calisanlar fark etmis o temizlerken ama zaten oyle yerin dibine girmis ki utancından hemen islak mendili ödeyip cikmis

Yok bunu yapmazlar sanırım da yaparlarsa da onlar utansın kuzeninize sevgilerimi iletin💕

Cok teşekkür ederiz öyle ki nasil utanip panik oldu ise her gun gittigi markette islak mendili bulmak için tüm marketi dolasmis bide ustunde tül corap varmis yani cok az kaçırmasına ragmen hepsi yere gelince yerde cok gözükmüş gercekten zor bir durum bende cok üzüldüm hatta o günden sonra hic gitmemiş o markete calisanlardan utandigindan

Back
X