• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anasınıfı

melis42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2017
8
0
86
44
merhabalar
kızım anasınıfına gidiyor 6 yaş grubunda
Sınıfta bir arkadasinin altı yedi kere şiddetine maruz kaldı.coğundan öğretmen in bilgisi var. En son kızım okuldan ağlayarak çıktı hemen eve gelmek istiyorum diye koşarak geldik. Evde anlattı aynı arkadaşının daha fazla şiddetine maruz kalmış bende öğretmen ini arayip artık dayanamadigimi nereye şikayet edilecekse edeceğimi söyledim. ben görmedm dedi ertesi gün hiç kimse gormemis diyerek kızımı yalan soylemis olabilire getirdi.Diğer çcuğun şiddet meyilli olduğunu ailesi öğretmn dahil herkes biliyor. Kızımın suçu kendini koruyamamasi asla yalan söylediğini düşünmüyorum herkes oyun halindeyken bile bir kaç saniyede yapılabilecek birşey öğretmen le zitlasmak istemiyorum bir yandanda bunu yediremiyorum sınıfta kamera olayına girsem cocuuguma cephe alabilecek bir yapısı var siz olsanız ne yapardınız ilk kez böyle bişey yasiyorum

6, 7 kez olmasina izin vermemeliydiniz. En geç 2. seferde sınıfları ayırmalıydınız. Mümkünse okulu, öğretmeni ve hatta çocuğun ailesini şikayet ederim ve çocuğumu başka okula gönderirdim. Kesinlikle kamerayla ispat edin bir daha da çocuğu oraya göndermeyin. İspat ettikten sonra okula ödediğiniz paraların iadesini isteyin.

Back