Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
a.ö.f. de okuyan arkadaşlar bir bakabilirler mi ya napcağımı şaşırdım :(
ya kızlar bu yıl açıköğretime başlayım dedim başlamaz olaydım..fakultede bile bukadar zorlanmadım :bbo: kızlar sormak istediğim şu bu derslere nasıl çalışıyorsunuz yani illede bir kursa kayıt olmam gerekiyormu..bir sürü kurslardan arayıp duruyorlar istediğin dersten ders alabiliyormuşsun..kayıt sırasında elime kitapları verdiler gözüm korktu valla ya ben hangisinden başlıcam şimdi hangi dersi nereye kadar çalışıcam kursa gitmeden de başarabilirmiyim ve sınaz tarihlerini nerden öğrenicem kızlşar sınavlar nezaman başlıyo ya lütfen kızlar acil yardım edin yoksa sanırım vazgeçicem bu sevdadan :çok üzgünüm:
ben ikinci üniversite olarak başvurdum şimdi işletmeye boş olmamak için çalışıyorum ama ekstaradan okiyim dedeim başvurdum .. kursa gerek yok benim okuyan arklar var kitaplardan çalısındcada geçiyorlar.. yapabilirisin bence...
canım aöf kitapları var hazırlık için o seni arayan dershanelerin...özet kitaplardır ve ağırlık sınavda çıkan sorulardan ve konulardandır...devletin dağıttığı kitaba çalışmaya çalışırsan aöf de yaklaşık 10 sen okursun...sen dediğim yardımcı kitaplardan al ve çalış sakın gözün korkmasın azmin elinden bişi kurtulamaz...hep para tuzağı dershaneler..
anca şunu yapabilirsin hiç anlayamadığın bir derstir onun kursuna gidebilirsin ama okuyarak çözülemeyecek bişi yok hangi bölüm olduğunu geçiş mi yoksa 1 den mi başladığını yazarsan yardımcı olabilirim sana
canım ben ilk kez bu yıl başlıyorum..ikinci üniversite bitirmek istedim ve bir yandan da aslında öğrencilik yıllarım ne bileyim ders çalışmayı filan özledim diye karar verdim okumaya :) 2 yıllık bankacılık ve sigortacılık yazdım canım ya 4 yıllık maliye yazıcaktım ama bitmez bu 4 yıl dedim o yüzden 2 yıllık yazmaya karar verdim.geçenlerde şu devletin verdiği kitapları aldım okumaya başladım ama çıldırıcaktım ya ne onlar öyle oku oku bitmez..canım peki bu kursların kitaplarını kurslardan alıcam dimi paralı mı veriyorlar yoksa tanıtım amaçlı filan olaraktan parasız mı veriyorlar nasıl olursa olsun yinede dediğin gibi o kitaplardan alayım yoksa gerçekten bunları okumak içimden gelmiyor..içimi rahatlattınız kızlar ya çok sağolun en azından şu kitaplardan kurtulduğuma sevindim..peki artık başlamalımıyım ders çalışmaya canım ya sizler başladınız mı?
sağol canımm:1hug: sayende kurtuldum şu kitaplardan.sen akıl vermeseydin oturup onlara çalışıcaktım..en yakın zamanda alıcam o kitapları ve boş vaktimde gerekirse iş yerinde çalışmaya çalışıcam...murat yayınlarını biliyorum bide kervan mı varmış ne kervanın kursuna yazılcaktım bir dersten ama kursada yazılmıcam gerek yükmuş madem..çok sağol canım sayende oldukça rahatladım..a.s.
bende ikinci üniversite olarak aöf de okumuştum.. hiiiç gözün korkmasın ,o kadar büyütülecke bişey yok bence. aöf ilgili tüm bilgileride sitesinde bulabilirisn.madem nettesin aöf için bi sürü kaynak var,test var nette!
o kocaman kitaplar sorun değil emin ol ben bütün derslere son bir hafta çalışıyordum ,hatta vakit kalmıyordu sadece kitaptaki testlere çalışıyordum...
arkadaşım derslerinde başarılar ben işletme 4 e geçtim geçişle 3 ten başladım 3 senedir 3 teydim.geçtiğimiz sene internetten çalışmaya başladım ve sonunda geçtim ben internetten çalışmanın çok faydasını gördüm.aöf nin sitesinde e öğrenme portalı var.e alıştırma bölümünden hem soruları çözerek hemde konu okuyarak çalıştım.tavsiye ederim arkadaşım.tabii yardımcı kitaplarda işe yarıyor.ama benim yöntemim internet.
yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla korkulcak bşy yokmuş sanırım kızlar sağolun önerileriniz için :1hug: yanlız dershane konusunda çelişkiye düştüm kızlar ya bazı yorumlarda gitmem gerektiği bazılarında da gitmeme gerek olmadığı yazıyor..ama internet fikri ve yardımcı kitapları sanırım oldukça işime yarıcak..internetten çalışmayı muhakkak denicem ve kitaplarımıda en yakın zamanda alıcam kızlar baktım olmuyor belki ozman bir kursa yazılırım fakat iş ve kurs sanırım çok yorucu olucak ama olsun..bu arada sınavlarada daha çok varmış ya ben bukadar geç olduğunu tahmin etmemiştim :dance: çok sağolun arkadaşlar valla sayenizde bir çok şey öğrendim canlarım benimmm a.s.a.s.a.s.
arkadaşım bende 2 üniversiteyi açık öğretimde okumuştum.hiç kafana takma bence çalıştıktan sonra oluyor.sınavların geç olması daha iyi bnece çalışman için.vizen nekadar iyi olursa final de daha şanslı oluyorsun.
ben çalışıyorumda akşam işten eve gidince düzenli olarak 2 3 sat baktım proğram ayarladım hergün 2 derse bakıp sorularını çözmeye çalışıyordum.karalı olduktan sonra bitiyor.yardımcı kitaplara çalışmanı tavsiye ederim.özellikle murat yayınlara ben okulun verdikleri kitablara hiç çalışmadım açıkcası.kolay gelsin arkadaşım.
ya kızlar bu yıl açıköğretime başlayım dedim başlamaz olaydım..fakultede bile bukadar zorlanmadım :bbo: kızlar sormak istediğim şu bu derslere nasıl çalışıyorsunuz yani illede bir kursa kayıt olmam gerekiyormu..bir sürü kurslardan arayıp duruyorlar istediğin dersten ders alabiliyormuşsun..kayıt sırasında elime kitapları verdiler gözüm korktu valla ya ben hangisinden başlıcam şimdi hangi dersi nereye kadar çalışıcam kursa gitmeden de başarabilirmiyim ve sınaz tarihlerini nerden öğrenicem kızlşar sınavlar nezaman başlıyo ya lütfen kızlar acil yardım edin yoksa sanırım vazgeçicem bu sevdadan :çok üzgünüm:
ne güzel kayıt olmuşun, bende ikinci sınıfa başlayacam bu sene, gecen sene çok iyi notlar aldım, anadolu ünüversitesi eöğrenme portalı var, oraya gir,bölümünü yaz orda bütün dersler çıkıyor ben ordan çaıştım, ayrıca birde yardımcı kitap, bol bol soru çözüp videoları izledim, hiçte zor değil, başarabilirsin.
sağol canımmm valla kızlar hepiniz çok sağolun ya seyenizde başarıcam bunu da yoksa okadar karamsardım ki vazgeçicektim neredeyse sayenizde rahatladım ama hala çalışmaya başlamadım o başka :)
sağol canımm:1hug: sayende kurtuldum şu kitaplardan.sen akıl vermeseydin oturup onlara çalışıcaktım..en yakın zamanda alıcam o kitapları ve boş vaktimde gerekirse iş yerinde çalışmaya çalışıcam...murat yayınlarını biliyorum bide kervan mı varmış ne kervanın kursuna yazılcaktım bir dersten ama kursada yazılmıcam gerek yükmuş madem..çok sağol canım sayende oldukça rahatladım..a.s.
merhaba kıvılcıma.s..ben 2004 te iktisat lisans bölümünden mezun oldum. o zamanlar ben de murat açıköğretim, deneyim yayınlarının kitaplarına çalışmıştım.inan bana eğer onlara çalışırsan sınıfını çok kolay geçersin.ben iki çocuğum varken okudum.gerçeği bir işte çalışmadım ama ders çalışmadan da sınıf geçilmiyor yani.hoşçakal canım ..:a015:
kızlar ben artık ders çalışmaya başlamaya karar verdim..dediğiniz gibi yapıcam internettetn ve yardımcı kitaplardan çalışıcam.peki ben bu kitapları nerden alıcam.hangi kursun kitaplarını önerirsiniz ve nasıl temin edicem bunları ..gidip kurstan mı almam gerekiyor?
canım ben murat yayınlarını aldım dün.hem konu anlatımlı,ünite bitiminde önce çözümlü sorular var sonra testler var ara deneme sınavı ve final sınavıda var.daha önceden bu kitaptan çalışan arkadaşlarım ve bu siteden arkadaşların tavsiyesi üzerine aldım.üniversitenin verdiği kitaplar hem çok kalın hemde çok ayrıntılı böyle yardımcı kitaplarda konuyu özet şeklinde veriyorlar daha iyi oluyor.bu arada çeşitli açıköğretim siteleri var istediğin bir siteye kayıt olup oradan soru bankalarına ve konu özetlerine ulaşabilirsin siteye koyuyorlar umarım işine yarar başarılar yerimseniben
Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun gözünü korkutmana ben yapamam demene hiçmi hiç gerek yok sanıldığı kadar zor değil ben işletme 3.sınıfım iki seneyide bütünlemeye kalmadan geçtim zorlanmadımmı biraz ama tamamen benden kaynaklanan sorunlar yüzünden vakit ayıramadığım için geçen sene finalde sıkışıklık yaşadım 1.5 ayda tüm dersleri yetiştirdim ve notlarım da süper geldi yerimseniben
İsteyince bu kadar zamana bile sığdırılabiliyo yani şimdiden başlarsan bir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum bence dershaneye gitmeye gerek yok murat yayınlarının yardımcı kitaplarını öneririm olmazsa olmazım ben üniversitenin verdiği kitaplara bakmadım desem yeridir sadece can sıkıntısından testlerini çözmüşümdür arada :smiley-cool: soru kitaplarının satıldığı herhangi bir kitapçıdan bulabilirsin üniversitenin e öğrenme portalı da çok faydalı olur özellikle sınava 1-2 ay kala sık sık online sınav yapılınca olay yarı yarıya bitiyo zaten yerimseniben
Vizeleri yüksek tutmaya çalış finaller vizeye göre daha zor oluyo haliyle konu sayısı arttığı için korkulucak bişi yok sakin :1hug:
Herkese başarılar a.s.
sağolun kızlar inanın artık korkmuyorum ve sayenizde başarıcağıma inanıyorum..
en yakın zamanda murat yayınlarından yardımcı kitaplarımı alıcam ve inanın içime okadar bir çalışma hevesi geldiki anlatamam..:sm_cool:
sağolun kızlar yardımlarınız içina.s.
:icecream:bende bu sene kayıt oldum çekoya devlettin kitabları gerçekten çok ayrıntı herkes murattın kitaplarını al diyo bende onu alcam çalışcam şu eöğrenme portalına nasıl gircem ya lütfen yardım edin tc numaramı yzıyorum öle kayıt bulunamadı kontrol edin diyo:1no2:
:icecream:bende bu sene kayıt oldum çekoya devlettin kitabları gerçekten çok ayrıntı herkes murattın kitaplarını al diyo bende onu alcam çalışcam şu eöğrenme portalına nasıl gircem ya lütfen yardım edin tc numaramı yzıyorum öle kayıt bulunamadı kontrol edin diyo:1no2:
kaydın varsa açılır güzelim bende internetten çalışıyorum konu anlatmalı zaten çok ii bakalım benimde bu sene ilk yılım çok heycanlıyım vede çok korkuyorum hayırlısı olsun bana da biri anlatmalı öyle daha ii anlıyorum bende sözelciyim mesela..diyeceğim şu ki; hemen ara kayıtlı olduğun büroyu belki T.C kimlik num.yanlış yazılmış olabilir canım