- 12 Haziran 2016
- 699
- 1.755
- 63
- Konu Sahibi Bilincsiz Taksir
-
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...uklu-36-beden-a-line-gelinlik-satilik.843212/Eki Görüntüle 1918286 Merhabalar
Kızlar A kesim sade, zarif; dantelli gelinlik arıyorum. Çoğu konuyu inceledim fakat zevkime uygun pek bir şey bulamadım.
38 beden uyumlu
Aradığım resimdeki tarzda bi şey. Elinde olan varsa talibim.
canım bir de benm konumu incele istersenEki Görüntüle 1918286 Merhabalar
Kızlar A kesim sade, zarif; dantelli gelinlik arıyorum. Çoğu konuyu inceledim fakat zevkime uygun pek bir şey bulamadım.
38 beden uyumlu
Teşekkürler ama ben zaten 1300 tlye diktirebiliyorum aradığım 700 civarıEvet cikarilabiliyor 1500tl istiyorum
Merhaba gelinliğim a tipi balık gelinlik komple dantel sırtı ipli 38 beden almak isterseniz yardımcı olurumEki Görüntüle 1918286 Merhabalar
38 beden uyumlu
Straplez tercihim değil
Merhaba gelinliğim a tipi balık gelinlik komple dantel sırtı ipli 38 beden almak isterseniz yardımcı olurum
Eki Görüntüle 1918286 Merhabalar
38 beden uyumlu
Straplez tercihim değil
Olay çözüme kavuşmuş ve gelinlik bulunmuştur. Başkalarının sebeplenmesi için konuyu kapattırma gereği duymuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?