- 29 Mayıs 2011
- 247
- 20
- 118
- Konu Sahibi biyologizem
-
A gurubu kadrolar genellikle iktisadi ve idari bilimler, iktisat, işletme ve siyasal bilgiler fakülteleri mezunları içindir.
evet bunu biliyorum ama bizimde tercih edebileceğimiz yerler var mı onu bilmiyorum
KPSS ye girip, P3 puanı ile bölüm şartı aranmadan üniversite mezunu olarak düz memur olabilirsiniz...
çok tşk ederimmm bunu bilmiyordum o zaman bu sene kpss ye girmem şart benim[/QUOT
kursa gidecekseniz acele edin, genel kültür -genel yetenek kursuna gitmeniz kafi...
evde kendim çalışmayı düşünüyorum üniversite son sınıftayım bu saatten sonra kursun bir faydası olmaz muhtemelen
Benim bunu netleştirmem için sanırım bi kursa gidip sormam gerekiyor bende biyoloji mezunu olarak kadrolarda görmedim ama bilemedim de tşk ederim bilgilendirmeniz içinA grubu için kpss ye herkes girebiliyor bölüm şartı yok ama her bölüme her zaman kadro verilmiyor öyle bir sıkıntı var. Mesela ben hiç biyoloji mezunu kadrosu görmedim uzman yardımcılıklarında ama her zaman böyle midir bilemiyorum. Düz memur (bölüm şartı olmadan) ve B kadro memur olmak için çift yıllardaki kpss kullanılıyor 2014te girmelisin.
b grubu için çift yıllarda giriyorsunuz... 2012-2014-2016 gibi..
a grubuna her yıl girebilirsiniz ama sizin bölümünüz neresi alabılır bılmıyorum dahası varmı kadro onuda bilmiyorum.. memurlarnete sorsanıza ordan cvp bulabılırsınız sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?