a 101 markette çalışan arkadaşlar yardım rica ediyorum.

Nastasya flipovna

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
3.408
9.368
358
Arkadaşlar, bir arkadaşım a 101 markete iş başvurusunda bulundu, eğer olumlu dönüş olursa evrak teslim etmesi gerekecek, ilk olarak istenen evraklar nelerdir? İkincisi doğuda bir üniden mezun kendisi, ama diplomasını taşınma sırasında kaybetmiş, aradık her yeri bulamadık, market bu durumu çok sorun eder mi? Mutlaka o uzaklıktaki üniye gidip tekrar diplomayı alması mı gerekiyor? Yetkiliye durumu anlatsa anlayış gösterme durumları olabilir mi? Eğer orada çalışan ya da bilgisi olan varsa ve bilgilendirirse sevinirim.

Bim de çalışmıştım. Benden önlisans diplomamı istediler. Noter onaylı :) . Notere götürsem diplomayı ekstradan 100 küsür lira alacaklardı. Bende o yüzden lise diplomamı verdim para vermemek için
lise diplomasında noter onayı istemiyorlar mı? Birde sorun çıkmaz mı, oraya yazdığı ile verdiği diploma arasında fark olduğunda? Size bir şey demediler mi? Teşekkür ederim cevabınız için.

lise diplomasında noter onayı istemiyorlar mı? Birde sorun çıkmaz mı, oraya yazdığı ile verdiği diploma arasında fark olduğunda? Size bir şey demediler mi? Teşekkür ederim cevabınız için.
İkinci görüşmede istedikleri belgelerin yazılı olduğu kağıdı veriyolar. Diploma olayını kendileri dedi. İstersen lise ver istersen önlisans. Ama önlisans olursa noter onaylı olması lazım diye. Sonuçta lise mezunu ve ön lisans mezunu arasında maaş olarak bi fark yok. A101 de farklı belgeler isteyebilirler. Bemden istediklerinin fotosunu bulursam atayım.

İkinci görüşmede istedikleri belgelerin yazılı olduğu kağıdı veriyolar. Diploma olayını kendileri dedi. İstersen lise ver istersen önlisans. Ama önlisans olursa noter onaylı olması lazım diye. Sonuçta lise mezunu ve ön lisans mezunu arasında maaş olarak bi fark yok. A101 de farklı belgeler isteyebilirler. Bemden istediklerinin fotosunu bulursam atayım.
çok teşekkür ederim çok sevinirim.Lisans mezunu için maaş farkı var mı acaba biliyor musunuz?

çok teşekkür ederim çok sevinirim.Lisans mezunu için maaş farkı var mı acaba biliyor musunuz?
Tahsil önemli değil maaş farkında. Maaşı etkileyen durumlar grup lideri, mağaza müdür yardımcısı ve mağaza müdürünün ki farklı oluyor. Onlardan biri olabilmek için sınava mı bişiye giriyodun. Maaş farkı iş kurda fark ediyor. Mesela ben 1 ay çalıştım 1700 lira aldım. İş kur la aldıkları bi arkadaşım 1500 lira alıyordu (2018 kasım ayında) iş kurda 3 ay çalıştıktan sonra karşılıklı memnuniyet olursa kendi bünyelerine alıyorlar.

Üniversite mezunu olan birinin elinde lise diploması olmaz ki... nasıl lise diplomasını verecek.

lisans mezunuyum lise diplomam verilmedi, verildiğini ilk defa duydum.Konu sahibi, kabul olursa zaten ne evraklar istendiğini söyleyecekler bunu ya kabul olursa diye burdan sormanıza gerek yok.Zaten söylenecek.Diplomayı kaybettiyse okulla irtibata geçsin yenisi basılır.

Arkadaşlar, bir arkadaşım a 101 markete iş başvurusunda bulundu, eğer olumlu dönüş olursa evrak teslim etmesi gerekecek, ilk olarak istenen evraklar nelerdir? İkincisi doğuda bir üniden mezun kendisi, ama diplomasını taşınma sırasında kaybetmiş, aradık her yeri bulamadık, market bu durumu çok sorun eder mi? Mutlaka o uzaklıktaki üniye gidip tekrar diplomayı alması mı gerekiyor? Yetkiliye durumu anlatsa anlayış gösterme durumları olabilir mi? Eğer orada çalışan ya da bilgisi olan varsa ve bilgilendirirse sevinirim.
E devletten mezuniyet belgesi çıkıyor ki. Orjinalini istemiyor işyerleri. Ben de kaybettim benimkini:)
Onun dışında da şimdiden hayırlı olsun. Hiç düşünmesin bile böyle küçük şeyleri.

Vermediler, verildiğini bilmiyordum... bugün burada duydum..
İki farklı okulda önlisans bitirdim ikisindede verdiler. Hatta lise diplomamın arkasına öğrenci işleri mühürleyip imza atmış. Çok mu gerekli almak bence değil. Kaybolacağınıda sanmıyorum okulda :)

Back
X