_seastar_'ın çeyiz koşuşturması:)

Ay sonu itibariyle inşallah Samsun'da olacağımdan Samsun'da olmanız dikkatimi çekti. Acaba nerelerden alışveriş yaptınız ? Merkezde birkaç yer gördüm. Muhtemelen Atakum'da oturacağım, o civarda züccaciyeler var mıdır acaba ? Ya da merkezde nereleri tavsiye edersiniz ? Bir fırsatını bulup İstanbul'a gidemezsem Samsun'dan almak durumundayım da eşyaları.
Kolyenizi de güle güle takın. Yüzüğü de hoş duruyor.

mobilya alışverişimiz organize sanayi ve günsan sanayiden oldu.züccaciye tarzı yerleri soruyorsun fatih sultan mehmet cad,aktif,gül deko vs gibi yerler var.ben çoğu şeyi netten sipariş vererek ucuza aldım ama

mobilya alışverişimiz organize sanayi ve günsan sanayiden oldu.züccaciye tarzı yerleri soruyorsun fatih sultan mehmet cad,aktif,gül deko vs gibi yerler var.ben çoğu şeyi netten sipariş vererek ucuza aldım ama

Ordu tarafından gelirken girişteki mobilyacılardan bahsediyorsunuz sanırım. Geçerken görmüştüm Doğtaş dahil birkaç mağaza vardı yanyana. Muhtemelen mobilyalar için oraya bakacağım.
Ben de önce mağazalara bakıp fiyat araştırması yapayım beğendiklerimi internetten bulmaya, almaya çalışayım madem. Cevabınız için teşekkürler.

Ordu tarafından gelirken girişteki mobilyacılardan bahsediyorsunuz sanırım. Geçerken görmüştüm Doğtaş dahil birkaç mağaza vardı yanyana. Muhtemelen mobilyalar için oraya bakacağım.
Ben de önce mağazalara bakıp fiyat araştırması yapayım beğendiklerimi internetten bulmaya, almaya çalışayım madem. Cevabınız için teşekkürler.

orası organize sanayi.ama bi de ordu tarafından gelirken samsunun girişinde stadın ordaki sanayide mobilyacı çok fazla

her şey harika :nazar: mutlulukla kullanman dileğiyle..
8 kişilik günlük yemek takımı nerden acaba?
6 ya da 12 kişilik istemiyorum da ben de..

canımm buzdolabımız ve çamaşır makinemizin modelleri aynı inş memnun kalırız..bu arada dolabımız diğer dolap ölçülerine genişş bundada sorun yaşamayızz umarım =) güzel günlerde kullanırsın inşallah ...

canımm buzdolabımız ve çamaşır makinemizin modelleri aynı inş memnun kalırız..bu arada dolabımız diğer dolap ölçülerine genişş bundada sorun yaşamayızz umarım =) güzel günlerde kullanırsın inşallah ...

hepsini düşünerek aldım:)ev kendi evimiz zaten.ölçüler no problem

kek kalıbım:emir_bebek:

Eklentiler

• $kekkalıbı.webp
    $kekkalıbı.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 75
kek kalıplarınıda güle güle kullan canım .. ben daha alamadım kalıpları :107: bulsam set olarak keşke..:50::nazar:

son aldıklarım:54:

Eklentiler

• $rendee.webp
    $rendee.webp
    5 KB · Görüntüleme: 94
  • $zeytin tabağı.webp
    $zeytin tabağı.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 134
  • $PAŞABAHÇE 95009 SAKLAMA KABI.webp
    $PAŞABAHÇE 95009 SAKLAMA KABI.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 89
of çulsuzum hiçbi şey alamıyorum =) harika seninkiler çok şirin şeyler var mutfak için aldıklarının içinde güle güle kullan

yeni aldığım kavanoz takımı

Çok güzel canım ben de bunun 4 lü kavanoz takımını almıştım markafoniden. Bi de bunun baharat takımı var etiket fiyatı tantitonide 119 TL idi. Markafonide veya limangoda indirime girmesini bekleyeceğim, 73 TL ye düşmüştü çünkü. İyi günlerde kullanırız inşallah :))

çok guzeller gule gule kullan baya masraflıdır ıvır zıvır gıbı duruyo ama kız evının aldııg seylerde masraflı oluyo

Back
X