• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

_nazBALIM_ın başarı öyküsü...

_nazBALIM_

en doğru zaman...
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2010
152
8
318
biz bayanlar incecikte olsak hep fazla kilomuz vardır...boyum 1.70 kilom 54.8 standartlara göre normalim ama ileride alabilceğim kilolar olacağı için şimdiden kendimi kontrol altına alıyorum ve 1.5 ayda normal olarak bu altı kiloyu vermem gerekiyor.

67 kilo olduğum zamanlarda oldu 49 kilo olduğum zamanlarda herşey bizim elimizde...

bugün bende başladım
sabah her diyette olan sabah kahvaltısını yaptım...

buraya sadece yediklerimi yazıyorum böylece motive olucam yani kendimi takip edebilmek için böyle konu açmak zorunda kaldım...

ara nescafe ve 2 yulaflı bisküvi

akşam bir kase hazır çorba bir kase yoğurt

2 saat yürüyüş ve ödül bir kornet dondurma

şimdi de meyve üzüm,2 dilim şeftali,2 dilim armut

öğlen 8 adet yaprak sarma yoğurt

nescafe

1 salkım üzüm

akşam arkadaş toplanması

tatlı tabağı çerez çay

az su içtim bugün

sabah

domates,salatalık
1 kk light peynir
5 zeytin
2 dilim kızartılmış kepek ekmek
1 bardak şekersiz çay
1 çay kaşığı bal...

rica ederim:)buraya yazarak kendimi kontrol altına aldım ve diyetimi bozmuyorum sizde deneyebilirsiniz ihtiyacınız varsa...

ara nescafe 2 yulaflı bisküvi

akşam
1 tabak kuru fasulye 1 kase yoğurt

ara
meyve kavun,armut,elma,üzüm...

bugün çok yedim
herşey olan kahvaltı
öğlen fırın makarna,nugget,salata
ıvır zıvır tatlı çerez

yarın dikkatli olma zamanı!!!

biz bayanlar incecikte olsak hep fazla kilomuz vardır...boyum 1.70 kilom 54.8 standartlara göre normalim ama ileride alabilceğim kilolar olacağı için şimdiden kendimi kontrol altına alıyorum ve 1.5 ayda normal olarak bu altı kiloyu vermem gerekiyor.

67 kilo olduğum zamanlarda oldu 49 kilo olduğum zamanlarda herşey bizim elimizde...

bugün bende başladım
sabah her diyette olan sabah kahvaltısını yaptım...

yaa gerçekten bunu anlamak zor boya ve kiloya bakıorm oldukça zayıf olmalısın...güzellik 0 beden olmak değil bence sen 60 kiloda olsan zayıfsın..boşu boşuna kendine diyet yaptırıyosn...üzülüyorum böyle insanlara ne iyi sağlıklı hatta baya bi zayıfsın manken olmaya mı heveslisn:Pyada tahta gbi ...sağlığın yerindeyse kilon gayet iyiymiş:D yazık verdiine değmez.tebrik ederm yinede..naniknanik

Back