Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri (( _HaNDaN_ ın Nişan Kıyafeti :))

rıca ederm canm saç modelin acele olmus ama muhtesem olmus bayıldım çok güzel yakışmış sana elbisenin rengide çok hoş

rıca ederm canm saç modelin acele olmus ama muhtesem olmus bayıldım çok güzel yakışmış sana elbisenin rengide çok hoş

saol hayatm tşkler güzel sözlern içn mühim olan içine sinmesi umarm seninde nişanın gönlünce olur...opuyorumnanaktan

ya ben beğenmedim... kıvırcık salatası gibi.. ama zevkler renkler tartışılmaz tabi.. içinize sindiyse sizin önemli olan o..

bence çok hoş olmuşsun canım, zaten belli ki büyük nişan yapmışsın, kabarık ve gösterişli olması çok normal, ben de öyle olsun istiyorum(yani kabarık ve gösterişli, ama içime de sinen:) allah içine sindirmiş, inşlalah düğünün de en az nişanın kadra güzel olur, allah mutluluğunu daim etsin,
bi de darısı başıma (benm de nişan tarihim 24 nisan da, ben de kıyafet bakmaya başladım:)) opuyorumnanaktan

Çok hoş bence...

Kız kardeşiminki de aynı bu tarzdı :hulya:

Rengi açık sarıydı onun ama,belden aşağısı seninki gibiydi,üstü ise böyle bolca pul ve boncuk işlemeliydi ama modeli biraz değişikti işlemelerinin.

Seninkinin rengi de çok güzel,ben beğendim valla zemuszemus

karşıdan bakınca kıvırcık marul gibi gözüküyosun, yanlış anlama sakın valla gülesim geldi ayakta bi poz verseydin daha iyi olurdu aallah mutlu etsin bu arada

bende aynı şeyi düşündüm ne yalan söyliyim......

yanlış anlama canım mutluluklar da böyle modelleri hiç sevmiyorum kabarık kıvırcık bir de yeşil olunca marul gibi durmuşsun...:kedi: zevk meselesi tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…