• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

_Bebeğim Benimle Olsun Diye Her Şeyi Bu Ay Yaptım Diyenler_:D

Sağol canım drum başta söylemişti önce myomu alalım diye ben bir ihtimal engel olmaz diye ameliyatı kabul etmedim.Ama bu defa drum ne diyorsa o önemli benim için. İnşallah takvimini hiç kaldırmana gerek kalmaz canm..Rabbim kolaylik versin kimsenin kucağıni boş birakmasin..
amin canım benim hayırlarla inşallah takvimi kaldırmam sen de en yakın zamanda hayırlarla hamilelik haberini bizlere verirsin

Merhaba hanımlar;
Bir çok gebelik konularında nickimle karşılaşan arkadaşlar olmuştur heralde..3 seneyi geçti evliliğim ve 2 aralıkta 32 yaşına basıyorum..2.5 yıldır bebek istiyoruz ve nasip olmadı.rahim filmi tahliller eşimin muayenesi hepsi temiz çıktı sonra kafamızda tek soru acaba benim kilolardan mı olmuyor sonra baktım bebek olsun diyorum ama kendime de bakmıyorum bir folik asit bile kullanmıyorum bol su içmiyorum...
ocak gibi aşılama düşünüyoruz artık sabredemiyoruz ben de zaten aşılama düşünmeye de başladık diye bu ay biraz daha kendime önem verdim bebek olsun diye yaptıklarım..

1.bol su içiyorum
2.günlük 20-40 dk arasında yürüyüş
3.1 hafta hayıt suyu içtim
4.folik asite başladım
5.kabak çekirdeği yedim
6.110 besmeleyi üzerimde taşımaya başladım.
7.meryem ana otunu da taşıyorum üzerimde
8.eşime direnç için macun yediriyorum
9.zikir grubunda dua ediyoruz

bu kadarcık:):KK200:
emeklerin bosa cikmasin canim Allah nasip etsin inslalah. bende bu ay spora basladim bol su iciyorum zaten, bi kac aydir düzenli inofolik koenzim q10 ve omega3 kullaniyorum, adetim bitti maydanoz süt kürüne basladim bu aksam ikincisini yapacagim. benim yaptiklarimda bu kadar insallah hayirlisi olur hakkimizda:KK200:

teşekkür ederim canım ben de artık olmazsa zaten ocak ayında aşılama düşünüyoruz
İnşallah gerek kalmadan pat kalırsın hamile, gerek kalırsa da tutar hemen inşallah;)
Merhaba ben de tüp bebek denedim ikincisi tuttu ancak hain myom bebişimi benle kalmasına izin vermedi.O kadar kızdım ki haftaya kapalı ameliyatla kötü arkadaşımla vedalaşacağız İnşallah..HoppaHerşey bebiş için. .:KK36:
Çok geçmil olsun. Hadi bakalım vedalaş o kötü arkadaşlarınla da bebeğin gelsin sana:)

İnşallah gerek kalmadan pat kalırsın hamile, gerek kalırsa da tutar hemen inşallah:KK66:

Çok geçmil olsun. Hadi bakalım vedalaş o kötü arkadaşlarınla da bebeğin gelsin sana:)
Sağol canım inşallah hepimiz artık hayırlısıyla bebişlerimize kavuşalım. .:))

ALLAH RAZI OLSUN dostlar hepinizden güzel dileklerinizden inşallah sizin yaptıklarınız da sonuç verir ve hamile olursunuz hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip olur inşallah amin

bu ay bir tuhaf heyecan var içimde:KK73:
Sana dua ediyorum arkadssim rabbim sana saglikli katindan bjr ogul ihsan etsin rabbim cok comerttir unutma katinda cok sanada tum isteyeerede versin insallah seni sewen insanlardan dua iste duayi birakma

Sana dua ediyorum arkadssim rabbim sana saglikli katindan bjr ogul ihsan etsin rabbim cok comerttir unutma katinda cok sanada tum isteyeerede versin insallah seni sewen insanlardan dua iste duayi birakma
Allah razi olsun canım hakkını Helal Et
Aksam annemin kardeşliği bir teyzem var öz teyze gibi nasıl dua ediyor telefon da bana kızım hamile haberini alınca boy abdesti al aç ellerini Allah a dua et bu müjde için bir Hatim sözü ver Allaha minnetini teşekkürün bir duası olmuş olur dedi bol bol Kuran dinlet bebeğine dedi şuan kasigimdaki agridan uyuyamayan ben sanki hamile olduğumu bilir gibiyim Allah en iyisini bilir umarım yanılma hayırlısı sagliklisi Ya Rabbi cumlemize

Allah razi olsun canım hakkını Helal Et
Aksam annemin kardeşliği bir teyzem var öz teyze gibi nasıl dua ediyor telefon da bana kızım hamile haberini alınca boy abdesti al aç ellerini Allah a dua et bu müjde için bir Hatim sözü ver Allaha minnetini teşekkürün bir duası olmuş olur dedi bol bol Kuran dinlet bebeğine dedi şuan kasigimdaki agridan uyuyamayan ben sanki hamile olduğumu bilir gibiyim Allah en iyisini bilir umarım yanılma hayırlısı sagliklisi Ya Rabbi cumlemize

Ne guzel demis insaallah butun kapilar acilsin dualar kabul olsun amin tum isteyenlere cifte ewlatlar nasip olsun insallah ozellikle umudunu yitirmek uzere olanlara mujdeler versin rabbim.
Reglin ne zaman?

Ne guzel demis insaallah butun kapilar acilsin dualar kabul olsun amin tum isteyenlere cifte ewlatlar nasip olsun insallah ozellikle umudunu yitirmek uzere olanlara mujdeler versin rabbim.
Reglin ne zaman?
2 ARALIK CANIM AMA UZAYABİLİR DE REGL DÖNEMİM...
2 ARALIK HEM DE DOĞUM GÜNÜM :)

idrarım koyulaşıyor ve de baloncuk oluyor bu hamilelik belirtisi mi?

bende bu ay incir kürünü yaptım, eşimde çoban çökerten çayını içti. kürler bitti bekliyoruz

Back