- Emoji Skoru
- 26.868
- Puanlar
- 798
Merhaba hanımlar;
Bir çok gebelik konularında nickimle karşılaşan arkadaşlar olmuştur heralde..3 seneyi geçti evliliğim ve 2 aralıkta 32 yaşına basıyorum..2.5 yıldır bebek istiyoruz ve nasip olmadı.rahim filmi tahliller eşimin muayenesi hepsi temiz çıktı sonra kafamızda tek soru acaba benim kilolardan mı olmuyor sonra baktım bebek olsun diyorum ama kendime de bakmıyorum bir folik asit bile kullanmıyorum bol su içmiyorum...
ocak gibi aşılama düşünüyoruz artık sabredemiyoruz ben de zaten aşılama düşünmeye de başladık diye bu ay biraz daha kendime önem verdim bebek olsun diye yaptıklarım..
1.bol su içiyorum
2.günlük 20-40 dk arasında yürüyüş
3.1 hafta hayıt suyu içtim
4.folik asite başladım
5.kabak çekirdeği yedim
6.110 besmeleyi üzerimde taşımaya başladım.
7.meryem ana otunu da taşıyorum üzerimde
8.eşime direnç için macun yediriyorum
9.zikir grubunda dua ediyoruz
bu kadarcık:)
Bir çok gebelik konularında nickimle karşılaşan arkadaşlar olmuştur heralde..3 seneyi geçti evliliğim ve 2 aralıkta 32 yaşına basıyorum..2.5 yıldır bebek istiyoruz ve nasip olmadı.rahim filmi tahliller eşimin muayenesi hepsi temiz çıktı sonra kafamızda tek soru acaba benim kilolardan mı olmuyor sonra baktım bebek olsun diyorum ama kendime de bakmıyorum bir folik asit bile kullanmıyorum bol su içmiyorum...
ocak gibi aşılama düşünüyoruz artık sabredemiyoruz ben de zaten aşılama düşünmeye de başladık diye bu ay biraz daha kendime önem verdim bebek olsun diye yaptıklarım..
1.bol su içiyorum
2.günlük 20-40 dk arasında yürüyüş
3.1 hafta hayıt suyu içtim
4.folik asite başladım
5.kabak çekirdeği yedim
6.110 besmeleyi üzerimde taşımaya başladım.
7.meryem ana otunu da taşıyorum üzerimde
8.eşime direnç için macun yediriyorum
9.zikir grubunda dua ediyoruz
bu kadarcık:)