• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

_Bebeğim Benimle Olsun Diye Her Şeyi Bu Ay Yaptım Diyenler_:D

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
26.868
Puanlar
798
Merhaba hanımlar;
Bir çok gebelik konularında nickimle karşılaşan arkadaşlar olmuştur heralde..3 seneyi geçti evliliğim ve 2 aralıkta 32 yaşına basıyorum..2.5 yıldır bebek istiyoruz ve nasip olmadı.rahim filmi tahliller eşimin muayenesi hepsi temiz çıktı sonra kafamızda tek soru acaba benim kilolardan mı olmuyor sonra baktım bebek olsun diyorum ama kendime de bakmıyorum bir folik asit bile kullanmıyorum bol su içmiyorum...
ocak gibi aşılama düşünüyoruz artık sabredemiyoruz ben de zaten aşılama düşünmeye de başladık diye bu ay biraz daha kendime önem verdim bebek olsun diye yaptıklarım..

1.bol su içiyorum
2.günlük 20-40 dk arasında yürüyüş
3.1 hafta hayıt suyu içtim
4.folik asite başladım
5.kabak çekirdeği yedim
6.110 besmeleyi üzerimde taşımaya başladım.
7.meryem ana otunu da taşıyorum üzerimde
8.eşime direnç için macun yediriyorum
9.zikir grubunda dua ediyoruz

bu kadarcık:):KK200:

sizler bu ay neler yaptınız hanımlar

hamilelik takvimini de uğur getirir diye yaptım belki silmem nasip olur da ama adet olursam mecbur sileceğim:(

kimse yok sanırım :)

Merhaba:) ben de aşılama yaptıracağım bu ay. 27 yaşındayım 3 yıllık evliyim. 2 yıldır bebeğimiz olmuyor. Hormon değerlerimde pco var ama düzenli adet gördüğüm için sebepsiz olarak geçiyor. Yazını okuyunca merhaba demek istedim, bol şans sana da:)

Merhaba:) ben de aşılama yaptıracağım bu ay. 27 yaşındayım 3 yıllık evliyim. 2 yıldır bebeğimiz olmuyor. Hormon değerlerimde pco var ama düzenli adet gördüğüm için sebepsiz olarak geçiyor. Yazını okuyunca merhaba demek istedim, bol şans sana da:)
teşekkür ederim canım ben de artık olmazsa zaten ocak ayında aşılama düşünüyoruz

Canimm inşallah bebeğin seninledir :) Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Canimm inşallah bebeğin seninledir :) Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah
ALLAH RAZI OLSUN CANIM ...inşallah hayırlarla sevinirim amin şu hamilelik takvimi ne kadar heyecanlandırıyor beni

ALLAH RAZI OLSUN CANIM ...inşallah hayırlarla sevinirim amin şu hamilelik takvimi ne kadar heyecanlandırıyor beni

ben bile heyecanlandım görünce :) ne zaman belli olacak?

Merhaba ben de tüp bebek denedim ikincisi tuttu ancak hain myom bebişimi benle kalmasına izin vermedi.O kadar kızdım ki haftaya kapalı ameliyatla kötü arkadaşımla vedalaşacağız İnşallah..HoppaHerşey bebiş için. .:KK36:

Hayırlı olsun canım inşallah sen ve diğer arkadaşlar en kısa zamanda Allahın izniyle hamile kalırsınız ,Rabbim yumurtalariniza can versin tez zamanda inşallah .
:KK200:ay ablacım hayırlarla inşallah amin...bu ay çok heyecanlıyım

ben bile heyecanlandım görünce :) ne zaman belli olacak?
2 aralık 4 aralık arasında bekliyorum adeti :) 2 aralıkta doğum günüm en güzel hediyem benimle olsa keşke ama adet olup silersem çok üzüleceğim :(

Merhaba ben de tüp bebek denedim ikincisi tuttu ancak hain myom bebişimi benle kalmasına izin vermedi.O kadar kızdım ki haftaya kapalı ameliyatla kötü arkadaşımla vedalaşacağız İnşallah..HoppaHerşey bebiş için. .:KK36:
çok üzüldüm :( ALLAH daha göstermesin inşallah bu kadar zorluğun arkasında kolaylık seni en yakın zamanda bekliyordur canım ALLAH cümlemize hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip eder inşallah amin

2 aralık 4 aralık arasında bekliyorum adeti :) 2 aralıkta doğum günüm en güzel hediyem benimle olsa keşke ama adet olup silersem çok üzüleceğim :KK43:

Ben de oğlumu doğum günümden 2 gün önce öğrenmiştim. Darısı başına canım :) pozitif düşün canım insallah ugur getirecek takvim :p

Ben de oğlumu doğum günümden 2 gün önce öğrenmiştim. Darısı başına canım :) pozitif düşün canım insallah ugur getirecek takvim :p
ay ne güzel darısı başıma hayırlarla inşallah amin...
pozitif düşünüyorum bu ay gerçekten de ben de rüyamda oğlumu gördüm tabii ALLAH EN İYİSİNİ BİLİR..
oğlumu gördüğümde bir çok rüyalar gördüm tabii birinde bir erkek bebeğinin alnında kocaman emre ismi yazıyordu daha sonraki rüyamda oğlumu emdirdiğimi ve ismini soruyorlar bana ben de babası kulağına ezanla okuttu ismini diyorum ismi İbrahim diyorum yanına da emre mi efe mi ne koyacağız bir de diyorum çok etkilenmiştim nasipse İbrahim Emre koyacağız ismini erkek evladımız olursa hayırlısı olsun inşallah amin

ay ne güzel darısı başıma hayırlarla inşallah amin...
pozitif düşünüyorum bu ay gerçekten de ben de rüyamda oğlumu gördüm tabii ALLAH EN İYİSİNİ BİLİR..
oğlumu gördüğümde bir çok rüyalar gördüm tabii birinde bir erkek bebeğinin alnında kocaman emre ismi yazıyordu daha sonraki rüyamda oğlumu emdirdiğimi ve ismini soruyorlar bana ben de babası kulağına ezanla okuttu ismini diyorum ismi İbrahim diyorum yanına da emre mi efe mi ne koyacağız bir de diyorum çok etkilenmiştim nasipse İbrahim Emre koyacağız ismini erkek evladımız olursa hayırlısı olsun inşallah amin

inşallah canım :) hayra çıksın rüyan inşallah. Eğer hamileysen bunları bi deftere not et çocuğun büyüyünce ona verirsin çok güzel bir ani bence :)

inşallah canım :) hayra çıksın rüyan inşallah. Eğer hamileysen bunları bi deftere not et çocuğun büyüyünce ona verirsin çok güzel bir ani bence :)
evet aslında bir yere not etmem iyi olacak annem de arkadaşlarım da inşallah yakın müjde dediler inşallah ALLAH BİLİR EN İYİSİNİ diyorum

çok üzüldüm :KK43: ALLAH daha göstermesin inşallah bu kadar zorluğun arkasında kolaylık seni en yakın zamanda bekliyordur canım ALLAH cümlemize hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip eder inşallah amin
Sağol canım drum başta söylemişti önce myomu alalım diye ben bir ihtimal engel olmaz diye ameliyatı kabul etmedim.Ama bu defa drum ne diyorsa o önemli benim için. İnşallah takvimini hiç kaldırmana gerek kalmaz canm..Rabbim kolaylik versin kimsenin kucağıni boş birakmasin..

Sağol canım drum başta söylemişti önce myomu alalım diye ben bir ihtimal engel olmaz diye ameliyatı kabul etmedim.Ama bu defa drum ne diyorsa o önemli benim için. İnşallah takvimini hiç kaldırmana gerek kalmaz canm..Rabbim kolaylik versin kimsenin kucağıni boş birakmasin..

Back