• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

________________ fırsat burada ( l - xl) kaçmazzz ________________

Canm begendıklerımı yazayım hangısı kaldı sole sen olur mu:

ılk sayfada sıyak kısa etek,beyaz kolsuz tunık tarzı tısort,kot pantolon,beyaz xl hırka,yesıl sıyahlı gomlek.4.sayfada yesıllı pembelı uzun elbıse ve sonrakı sayfada cıceklı pembelı elbıse.
Bunlarsan hangısı duruyor

Canm begendıklerımı yazayım hangısı kaldı sole sen olur mu:

ılk sayfada sıyak kısa etek,beyaz kolsuz tunık tarzı tısort,kot pantolon,beyaz xl hırka,yesıl sıyahlı gomlek.4.sayfada yesıllı pembelı uzun elbıse ve sonrakı sayfada cıceklı pembelı elbıse.
Bunlarsan hangısı duruyor

Kısa etek,beyaz hırka,çiçekli pembeli elbise bunlar duruyor cnm :)

AYYY HEPSI SATILDIMI YANI TUHYAA UZULDUM SIMDI.NEYSE bana bunlar olurmu acaba kısa etek cokmu kısa kı 165boyundayım bedenı neydı canm onun ??bıde elbıse askılı demı straplez falan gıyemıyorumda:))

AYYY HEPSI SATILDIMI YANI TUHYAA UZULDUM SIMDI.NEYSE bana bunlar olurmu acaba kısa etek cokmu kısa kı 165boyundayım bedenı neydı canm onun ??bıde elbıse askılı demı straplez falan gıyemıyorumda:))

yok cnm etek kısa değil diz altına gelir bnm boyum 170 olmasına rağmen dizlerimde Çiçekli elbiseninde askıları var cnm :)

pekı canım bedenı uyarmı hepsının bana elınde pantolon esofmanda warmı kaldımı hangılerı kaldı solermısın onlara da bakayım??sen benımkınlere hıc baktın mı canım?

pekı canım bedenı uyarmı hepsının bana elınde pantolon esofmanda warmı kaldımı hangılerı kaldı solermısın onlara da bakayım??sen benımkınlere hıc baktın mı canım?

Cnm markası collezion 46 bedene uygun pantolonlar satıldı tatlm akşam senin için bakim bişiler cnm

$10153965_1398410947098976_951544608_n.jpg

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Back