Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 9aylikBebeğim yüz üstü durmuyor ve emeklemiyor

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

Kesicinur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2022
5
1
1
29
Kızlar bebeğim 9aylik yüz üstü durmaktan hiç hoşlanmıyor ve asla emeklemek gibi bı durumu da yok.herseyi yaptım ama yok yani yerde dönüyor sadece

Yüzüstü bırakmaya ne zaman başladınız?

Kızlar bebeğim 9aylik yüz üstü durmaktan hiç hoşlanmıyor ve asla emeklemek gibi bı durumu da yok.herseyi yaptım ama yok yani yerde dönüyor sadece
Benim kızım 11 aylık, hala emeklemiyor mesela. Ama ben bunu dert etmiyorum, ben de emeklemeden yurumusum. Yüzüstü bizimki de o aylarda durmayı sevmiyordu, biraz öyle kalınca agliyodu yine de gelişimiyle ilgili en doğru bilgiyi doktorunuz verecektir.

Bende dert etmiyordum ama doktor geriden geliyor deyince tereddüt de kaldım açıkçası yani yuvarlanıyor geri geri gidiyo doktora da bu şekilde söyledim moralimi bozdu adam

6aylikken filan ama o zaman da hiç sevmedi
Geç başlamışsınız biraz daha geç cevap alırsınız. Yürümek için 18 ay sınır o zamana kadsr halledebilir. Emeklemeden yürüyenler de var. Ama sıkça tummy time devam edin. Sırt kaslarına lazım bu

Tay tay yaptığımda 5sn filan ayakta duruyor ama tavsiyesinzi denicem teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…