Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi9aylikBebeğim yüz üstü durmuyor ve emeklemiyor
Benim kızım 11 aylık, hala emeklemiyor mesela. Ama ben bunu dert etmiyorum, ben de emeklemeden yurumusum. Yüzüstü bizimki de o aylarda durmayı sevmiyordu, biraz öyle kalınca agliyodu yine de gelişimiyle ilgili en doğru bilgiyi doktorunuz verecektir.
Benim kızım 11 aylık, hala emeklemiyor mesela. Ama ben bunu dert etmiyorum, ben de emeklemeden yurumusum. Yüzüstü bizimki de o aylarda durmayı sevmiyordu, biraz öyle kalınca agliyodu yine de gelişimiyle ilgili en doğru bilgiyi doktorunuz verecektir.
Bende dert etmiyordum ama doktor geriden geliyor deyince tereddüt de kaldım açıkçası yani yuvarlanıyor geri geri gidiyo doktora da bu şekilde söyledim moralimi bozdu adam
Geç başlamışsınız biraz daha geç cevap alırsınız. Yürümek için 18 ay sınır o zamana kadsr halledebilir. Emeklemeden yürüyenler de var. Ama sıkça tummy time devam edin. Sırt kaslarına lazım bu
Geç başlamışsınız biraz daha geç cevap alırsınız. Yürümek için 18 ay sınır o zamana kadsr halledebilir. Emeklemeden yürüyenler de var. Ama sıkça tummy time devam edin. Sırt kaslarına lazım bu