Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
99luyum boyum 164 yararlı bi tavsiyesi olan var mı?bende boy uzatma kitabı vardı çok
aynı boydayız:)
bence ülke şartlarında kısa bir boy değil..gazeteci ertuğrul akbayın, yaş 75 yolun yarısı adlı kitabında kendisi bahsediyor boy uzatmadan.24 yaşındayken boyu 1,86 ymış şimdi 1,88 olmuş:)
Merhaba, boy uzatmak için çook araştırma yaptım sayılır :) Beslenme konusuna dikkat etmen gerekiyor diye biliyorum..Biraz internette araştırırsan beslenme ve boy uzama ilişkisi hakkında bilgiler var..Neleri yiyip neleri yememenden bahsedenler var..Basket oyna..Eğer basket oynayacagın yer yoksa evdeki yuksek yerlere zıplamaya calış..İp atla...Pilates yapabilirsin..Boy uzatma hareketleri vardı sanırım. Bu forumda birisi bir şey paylaşmıştı Grow 6 inches taller just in 90 days (ismi yanlış olabilir tam hatırlamıyorum ama buna benzeyen bir şeydi sanırım) Bu bir boy uzatma programıymış..Yurt dşında satılıyormuş ve kuzenı 22 yaşındayken mi ne bunu denemiş 3 ayda sanırım 5 cm uzamış..biraz araştırdım ve bu ürünün facebook adresini buldum.İngilizcem iyi değil ama sözlükten çevirerek sorular sordum ama sözlükten cevirdiğim icin pek anlamadım..Bu ürünü yabancı bir sitede buldum.DVD şeklinde satılıyor.Ama biraz pahalı yaklaşık 113 euroydu sanırım yaklaşık 325 TL bide kargosu var yurtdısından geldigi icin kargoda pahalı olur..Benim maddi durumum pek iyi degil bu yüzden tek başıma bu ürünü alamam..Benimle birlikte bu ürünü ortak alacak kişiler arıyorum..5 kişi parayı bölüşsek iyidir güven sorunu bende yaşarım karşıdaki kişiye karşı ama Allah var..Eğer parayı alırda vermezse haram ederim olur biter..Ama eğer ben bu ürünü almazsam hayatım boyunca içim içimi yiyecek.Acaba alsam boyum uzar mıydı falan..Denemekten bir şey çıkmaz..Benimle birlikte bu ürünü almak isteyen var mı?