kadın yıllarca kahrını çekmiş birde nineyi tartaklıyor,bu insanoğluna yaranılmazDede 2 bastonla anca geziyormuş ama nineyi yaralamaya gelince aslan kesilmiş.Yaşlılara özel hak olmuş olsa,o zaman herkes yaşlılara yaptırır suçları.2 yıl önce yaralamış ama şimdi ceza alıyor.Demek o yüzden yakınları fazla tepki göstermiyorlar.
Cumhurbaşkanının af yetkisi var bu gibi konularda. Yaşlılara özel durum olabiliyor. Dava yeni sonuçlanmıştır büyük ihtimalle.Dede 2 bastonla anca geziyormuş ama nineyi yaralamaya gelince aslan kesilmiş.Yaşlılara özel hak olmuş olsa,o zaman herkes yaşlılara yaptırır suçları.2 yıl önce yaralamış ama şimdi ceza alıyor.Demek o yüzden yakınları fazla tepki göstermiyorlar.
Cumhurbaşkanının af yetkisi var bu gibi konularda. Yaşlılara özel durum olabiliyor. Dava yeni sonuçlanmıştır büyük ihtimalle.
Dedeye içerde öl demişler resmen.[/QUOTE
Züğürt Ağadaki dedeye benzettim dedeyi.Affedildikten sonra ben garı istiyem demesin
kim bilir nineyi ne kadar tartakladı kolayına hapse atmazlar bizdeBeter olsun acımadım dedeye , mümkümse hapishanede ölsün , yoksa bu gelinleride döver ,
kadına değer vermediği her halinden belli
eşide 92 yaşındaymış, hapse girer girmez hastaneye kaldırmışlar dedeyi, bence ev hapsi verilebilir
Bu haberi tvde izledim şuanda
Olay çok daha rezalet
Dede gitmiş, karımdır hem severimde hem döverimde demiş
Kızları çıkmış, babamdır yapar gibisinden konuşuyor.
Kadının yeri yok böyle ailelerde. Kızı bile annesine yapılanı normal karşılıyor. Ne beklenir ki
Hak etmiş kesin bunun hanımı hasta oldu ama bu dede kusursuz hizmet bekledi , kadın yapmayınca , sopayı kafasına geçirdi , günümüzde yaşlı olupta koca dayağı yiyen kadın çok , kadına döveni acımıyacaksın , aslında
hadi ya yok artık, analarını harcamışlar ha, miras büyük herhalde, günahları boynuna, tahmin ediyorum sadece...
İşte dede aslında sırtına vuracakmış da, kafasına denk gelmiş
Özürleri kabahatlerinden büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?