Oğluma hamile kaldığımda 102.5 kilo idim toplamda 13 kilo alarak 115.5 ile 35+2 de bir anda doğuma alındım herşey çok güzel giderken bir anda preeklampsi (gebelik zehirlenmesi ) geçirdim tansiyonum yukseldi o zamana kadar hicbir sikintim hastaligim olmamisti yasimda gencti 25 yasindaydim zayif kisilerde de olan bir durum ama belki ideal kiloda olsam basima gelmezdi bilmiyorum ..
Sonra oglum dogdu 1.5 yasindaydi parkta oynarken dibinde oturuyorum birisi salincaga binip hizla sallanmaya basladi ve ben kilodan hizli kalkamadigim icin ogluma salincak carpti kafasi inanilmaz sisti eve giderken kendime kufurler ediyordum canina okuycam senin diyordum ki kilomu takan bir insan hic olmadim hep sismandim esime ve anneme dedimki 65 kilo olucam ikiside güldü ve ben diyet ve spor ile sinirimden 10 ayda 107 kilodan 64 kiloya duserek 43 kg verdim kizima hamile kaldigimda 67 kg idim kanamalarim olunca haraket yasak spor yasak yogun tempodan buraya girince 19 kilo alip 86 ile doguma girdim ondada son 2 haftada gebelik sekerim cikti
Kilo gebelik acisindan risk teskil ediyor bu bir gercek ama genetik yapiya gore de degisen bir durm oldugunu dusunuyorum hamilelik boyunca dikkat edebilirseniz bebis ve sizin icin guzel olur cokda fazla takmayin degerlerinize baktirin ki ters bir durum varsa önlem alirsiniz en azindan allah saglikli evlat nasip etsin