- 24 Şubat 2017
- 1.383
- 3.337
- 63
- 44
- Konu Sahibi Pamukseker19
-
Tesekkur ederim canım.kac kilo verdin insallah bende verecegim rahatlayacagimBu zorlu yolda basarılar dılerım.kılo beli cok rahatsız ediyor.kendımden bılıyorum.118 kılo ıken. Hergun tutulurdum.ey gidi gunler her gun ıgneler ılaclar.sonra basladım kılo vermeye ınan gitti gibi bişey agrılar 5 kılo bıle versen rahatlatırsın belini
2 seneye yakın ugrasıyorum 118 den 84 e ındım suana kadar 34 kg verdım.devam edıyorum.Tesekkur ederim canım.kac kilo verdin insallah bende verecegim rahatlayacagim
Masallah canım2 seneye yakın ugrasıyorum 118 den 84 e ındım suana kadar 34 kg verdım.devam edıyorum.
Valla nasıl anlatayım ki yemedım ılk baslarda ac kaldım bıldıgın sonralara doğru yedım hafıf hafıf spor yaptım kendı kendıme evde hareketler yapıyorum acı bıner cok yıyorumMasallah canımneler yaptin.nasil bir diyet uyguladin
Bugün surekli tatli krizlerim tuttu benim.sürekli acim sanki.regl olacagim ondan mı bilemedim.aci biberi bende cok seviyorum.insallah faydasi olur banadaValla nasıl anlatayım ki yemedım ılk baslarda ac kaldım bıldıgın sonralara doğru yedım hafıf hafıf spor yaptım kendı kendıme evde hareketler yapıyorum acı bıner cok yıyorum
Olur olur acı bıber en ıyısı. Bulgur pılavıyla ben yıyorum 10 15 taneBugün surekli tatli krizlerim tuttu benim.sürekli acim sanki.regl olacagim ondan mı bilemedim.aci biberi bende cok seviyorum.insallah faydasi olur banada
Bugün bitti şükür.Yarın a Allah kerim.tesekkur ederim konusmak iyi geldiOlur olur acı bıber en ıyısı. Bulgur pılavıyla ben yıyorum 10 15 tane
Ne demek canım her zamanBugün bitti şükür.Yarın a Allah kerim.tesekkur ederim konusmak iyi geldi
Doymadigin icin tatli krizin tuttuBugün surekli tatli krizlerim tuttu benim.sürekli acim sanki.regl olacagim ondan mı bilemedim.aci biberi bende cok seviyorum.insallah faydasi olur banada
Karatay diyeti nasil?Doymadigin icin tatli krizin tuttu
Ekmek yedin ve kan sekerin dustu
Ben bu dongude 1 haftadan fazla diyet tyapamam illa kacamak yaparim
Karatay diyeti yapiyorum gec yattigim icin sadece gece acikiyorum
Yavas ama saglikli kilo veriyorum en onemlisi bikmiyorum
Bende 160 im topuk agrim cok fazla 60 kilo olmaliyiz en azindan
Tabu olusturmusuz kafamizda aylardor karatay yapmak istiyorum ekmek yuzunden yapamiyordumEkmegi birakmaliyim aslinda ama yapamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?