• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

94 den 60 a ✌

Pamukseker19

Basaracagim
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2017
1.383
3.337
63
44
Kilolarimla barisigim diyen yalan söylüyor bence.94 kilo ciktim tartida bu sabah ama mevzu o degil.gecen ay dizlerim sinyal verdi catir cutur seslerle yuruyorum.doktor zayifla dedi bu sabah yine korkunc bir bel agrisiyla uyandim.ve sordum kendime vucudun bile isyan ederken sen neyin barışıklıgìndan bahsediyorsun melek.boyum 160.suan hala agrim var hafta sonu oldugundan drada gidemedim yediklerimi burada yazacagim.yaptiklarimi dogrularimi yanlislarimi.verdigim her kilo benim zaferimdir.savas basladi :duduk:

Kahvalti;2 yumurta domates biber salatalik 2 dilim ekmek
Ögle:et+pilav+ salata
Ara:2dilim ayva 2 dilim armut
Aksam : patlican yemegi+1dilim ekmek+yogurt
Su:1.5 litre
Spor:belki belim acilir diye 40 dk yürüdüm koridorda.

Bu zorlu yolda basarılar dılerım.kılo beli cok rahatsız ediyor.kendımden bılıyorum.118 kılo ıken. Hergun tutulurdum.ey gidi gunler her gun ıgneler ılaclar.sonra basladım kılo vermeye ınan gitti gibi bişey agrılar 5 kılo bıle versen rahatlatırsın belini

Bu zorlu yolda basarılar dılerım.kılo beli cok rahatsız ediyor.kendımden bılıyorum.118 kılo ıken. Hergun tutulurdum.ey gidi gunler her gun ıgneler ılaclar.sonra basladım kılo vermeye ınan gitti gibi bişey agrılar 5 kılo bıle versen rahatlatırsın belini
Tesekkur ederim canım.kac kilo verdin insallah bende verecegim rahatlayacagim

Valla nasıl anlatayım ki yemedım ılk baslarda ac kaldım bıldıgın sonralara doğru yedım hafıf hafıf spor yaptım kendı kendıme evde hareketler yapıyorum acı bıner cok yıyorum
Bugün surekli tatli krizlerim tuttu benim.sürekli acim sanki.regl olacagim ondan mı bilemedim.aci biberi bende cok seviyorum.insallah faydasi olur banada

Bugün surekli tatli krizlerim tuttu benim.sürekli acim sanki.regl olacagim ondan mı bilemedim.aci biberi bende cok seviyorum.insallah faydasi olur banada
Doymadigin icin tatli krizin tuttu
Ekmek yedin ve kan sekerin dustu
Ben bu dongude 1 haftadan fazla diyet tyapamam illa kacamak yaparim
Karatay diyeti yapiyorum gec yattigim icin sadece gece acikiyorum
Yavas ama saglikli kilo veriyorum en onemlisi bikmiyorum
Bende 160 im topuk agrim cok fazla 60 kilo olmaliyiz en azindan:spor:

Doymadigin icin tatli krizin tuttu
Ekmek yedin ve kan sekerin dustu
Ben bu dongude 1 haftadan fazla diyet tyapamam illa kacamak yaparim
Karatay diyeti yapiyorum gec yattigim icin sadece gece acikiyorum
Yavas ama saglikli kilo veriyorum en onemlisi bikmiyorum
Bende 160 im topuk agrim cok fazla 60 kilo olmaliyiz en azindan:spor:
Karatay diyeti nasil?

Bu sabah malum tatilde cocuklar patates kizarttim ama yemedim.peynir zeytin domates biber ekmek yedim ve kalktim kendimle gurur duyuyorum.:kahve:

Gunde iki ogun iyice doyana kadar yiyorum un seker ekmek pirinc makarna yok
Ekmek yerine findik fistik ceviz badem yiyorum
Ornegin sabah 2 yumurta 10 zeytin 3 gun kurusu istersen biraz kaymak avuc ici kadar peynir 1 cay bardagi ceviz findik fistik yumurta bol tereyag veya zeytinyagli sonra agzimi kilitleyip aksama kadar sutsuz kahve cay su tuketiyoruz glisemik indeksi dusuk beslendigimiz icin acikmiyoruz
Aksama evde pistiyse istedigimiz kadar yiyoruz yaninda bol sebze yogurt salata birazda kuruyemis sonra sabaha kadar su ve cay

Kahvalti: 2 dilim ekmek,kk peynir domates biber sekersizekmek cay
Ara:4dilim muz sekersiz turk kahvesikahvesi
Ögle:1kase sebze corbasi(aci),4yk kuru fasulye
Ara: bir avuc findik
Aksam:1 kase sebze corbasi,1dilim ekmek,yarim kk peynir
Su:1,5 litre
Spor:yok

Back