• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/1 yarenleri burayaa

Ay inşallah esinim artık bu şekilde olmaktan sıkıldım arada resmi birşeyler olsun artık bizimde.
Sen evlen hele bir mutlu güzel haberlerini alırız inşallah.
Hadi hayırlısı olsun esinim Allah utandırmasın ilk güzel adımı atmışsınız darısını rabbim bize nasip etsin çok istiyorum anlatamam esinim.
Yusuf çok istiyor garibim ama elimden bir şey gelmiyor eylüle kaldık biliyorsun ama düğünü uzatmayacağım bu kadar nişana aileler karar veriyor düğünede biz vereceğiz kısmet olursa 5 sene olacak suyu çıkmaya başladı.

Olsun tabi kuzum bu kadr uzadı düğünü uzatmayın, 5-6 ay önceden düğün yerinizi tutun sonradan zorlanmayın :34:
5 sene dile kolay artık evli gibisiniz zaten bi aynı yastığa baş koymuyorsunuz oda olacak Allahın izniyle :16:

kızlaaarrr :54: napıosunuzzz

Aaaaa kimleri görüyorum, siz yaşıyonuz mu ya :26:
Aynı canım koşuşturmaya devam.. Sen napıyosun? :31:

Uzuuuuun bi aradan sonra ben geldim yine canlarım :3:

Özlediniz mi beni bakiiim :15:

Ne var ne yok kızlar :23:

Pekmezooo sende buraları unutanlardan birisin hee :20: Tek ben varım bee kimse gelmiyo :26:

Özledik özlediikk, eski muhabbetler nerde kaldıı :26:

yasıoos kuuzuumm aynı bendede durumlarr sen napıos dugun ısleri hızlandımı son durum nedir :)

Son durum dün işte çeyiz işlerinin son noktasını koyduk kuzum. Eşyalarımız bohçama alınacaklar kına alışverişi vs kaldı. Çok şükür yavaş yavaş bitiriyoruz :16:

Son durum dün işte çeyiz işlerinin son noktasını koyduk kuzum. Eşyalarımız bohçama alınacaklar kına alışverişi vs kaldı. Çok şükür yavaş yavaş bitiriyoruz :16:

ne guzel canım benım ya ev ısı halloldu ozaman dımı en son bısıler yapılıo dıodun beyaz evi yerleştirmeye basladınmı
dugun tarıhı nezmndı bu arada :44:

ne guzel canım benım ya ev ısı halloldu ozaman dımı en son bısıler yapılıo dıodun beyaz evi yerleştirmeye basladınmı
dugun tarıhı nezmndı bu arada :44:

Ev işi çoktan halloldu canım benim, evimizin boya renklerini seçtim geçen hafta boyası yapılıyordu en son. Daha da sormadım. Bu hafta mutfak dolabı beğeneceğiz, kapılarımız takılacak işte.. Beyaz ev ? Anlamadım canım. :44:
Kaçıncı kez soruyon bacım yaa, aşk olsun. 21 haziran atarsa 65 :16:

kızlaaarrr :54: napıosunuzzz

Uzuuuuun bi aradan sonra ben geldim yine canlarım :3:

Özlediniz mi beni bakiiim :15:

Ne var ne yok kızlar :23:
Hoşgeldiniz canlar unuttunuz bizi sevdiceklerinize kavuşunca nasılsınız nasıl gidiyor hayat bu kadar ara vermeyin özletiyorsunuz kendinizi senam ve pekmezim

Olsun tabi kuzum bu kadr uzadı düğünü uzatmayın, 5-6 ay önceden düğün yerinizi tutun sonradan zorlanmayın :34:
5 sene dile kolay artık evli gibisiniz zaten bi aynı yastığa baş koymuyorsunuz oda olacak Allahın izniyle :16:

Pekmezooo sende buraları unutanlardan birisin hee :20: Tek ben varım bee kimse gelmiyo :26:

Esinim inşallah ayakkabının altına ismimi yaz üzerindede çok oyna ki silinsin hemen kuzu arkandan geleyim bende:16::16:

Esinim inşallah ayakkabının altına ismimi yaz üzerindede çok oyna ki silinsin hemen kuzu arkandan geleyim bende:16::16:

Kuzumm babet giyersem yazıcam ama converse nasıl yazacağımı bilmiyorum :27::27:
Ben inanıyorum öyle şeylere ya vallahi. Arkadaşım evlenirken benim adımı da yazmıştı ayakkabısına, tek benim adım silinmiş. 5 ay sonrada nişanlandım :17:

Ev işi çoktan halloldu canım benim, evimizin boya renklerini seçtim geçen hafta boyası yapılıyordu en son. Daha da sormadım. Bu hafta mutfak dolabı beğeneceğiz, kapılarımız takılacak işte.. Beyaz ev ? Anlamadım canım. :44:
Kaçıncı kez soruyon bacım yaa, aşk olsun. 21 haziran atarsa 65 :16:

yawrum ben balık hafızalıyım :9: evlenıncede sorabılırım dugun nezaman dıe :9:
beyaz ev deil ya yanlış yazmısım biraz evi yerleştirdinmi dicektm :52:
kız cok az kalmişş 21 hazırana ne kaldı surdaa:16::nazar:
mutfak modellerine baktn mı yardımcı olur
ustalarla ugrasmak cok zor kuzum allah yardım etsın

Hoşgeldiniz canlar unuttunuz bizi sevdiceklerinize kavuşunca nasılsınız nasıl gidiyor hayat bu kadar ara vermeyin özletiyorsunuz kendinizi senam ve pekmezim

bende özledm canım unuturmuymm hııcc unutsam ugramam buralara
nasıl olsn hersey kaldıgı yerden devam bıraz ustumuzden askerlık seylerını atmaya calısıoruz bazen fazla cıkısları oluo alışık olmadigim hareketler falan
oldumu sizdede bölee yahuu:44: bı dengesızlık var su aralar bizde

Kuzumm babet giyersem yazıcam ama converse nasıl yazacağımı bilmiyorum :27::27:
Ben inanıyorum öyle şeylere ya vallahi. Arkadaşım evlenirken benim adımı da yazmıştı ayakkabısına, tek benim adım silinmiş. 5 ay sonrada nişanlandım :17:

Anam sendemi converse giyeceksin esinim aynı düşünce bendede var ablam delisin diyor ama rahat olmak en güzeli benimde görümcem diyeyim 6 ay önce evlendi ayakkabısının altına yusufla ismimizi yazmıştı birtek ikimiz silinmişiz 2 ay sonrada tanışmamız oldu bende inanıyorum biraz sanırım

bende özledm canım unuturmuymm hııcc unutsam ugramam buralara
nasıl olsn hersey kaldıgı yerden devam bıraz ustumuzden askerlık seylerını atmaya calısıoruz bazen fazla cıkısları oluo alışık olmadigim hareketler falan
oldumu sizdede bölee yahuu:44: bı dengesızlık var su aralar bizde
Unutma zaten senam.
Bizde öyleyiz kaldığımız yerden devam ediyoruz valla benimki aynı canım arada kedi köpek gibi dalaşıyoruz onun haricinde askerdekinden farklı oradaki kadar kavga etmiyoruz daha yeni senam düzelir takma kafana

yawrum ben balık hafızalıyım :9: evlenıncede sorabılırım dugun nezaman dıe :9:
beyaz ev deil ya yanlış yazmısım biraz evi yerleştirdinmi dicektm :52:
kız cok az kalmişş 21 hazırana ne kaldı surdaa:16::nazar:
mutfak modellerine baktn mı yardımcı olur
ustalarla ugrasmak cok zor kuzum allah yardım etsın

Ahaha sor bebeğim sor :27::9::9:
Yok yavrum ne yerleştirmesi, parkeler yapılacak daha ondan sonra başlıycaz işte ev eşyası seçmeye. Mutfak ve yatak odası özel yapım olacak zaten mutfağı beyaz istedim, kırmızı duvar kağıdı falan. Yatak odasını ahşap ve beyaz rengi istedim bakalım :17:
He ya nasıl geçiyo ben bile anlamıyorum kuzum :17:

Anam sendemi converse giyeceksin esinim aynı düşünce bendede var ablam delisin diyor ama rahat olmak en güzeli benimde görümcem diyeyim 6 ay önce evlendi ayakkabısının altına yusufla ismimizi yazmıştı birtek ikimiz silinmişiz 2 ay sonrada tanışmamız oldu bende inanıyorum biraz sanırım

Tatlım bana da çok karışan oluyor. :17:
-Manyak mısın sen?
-Saçmalama esin.
-Babet giy tül daha iyi.
-Çok itici durur.
-Ayyy saçmalık.
Gibi cevaplar alıyorum tek verdiğim cevap 'ben giycem banane' :27::27:

Yok kuzum ya unutmadım. Kötü zamanlar geçirdik de biz biraz. Hala da devam ediyo. İçimden hiçbi şey yapmak gelmedi o sıralar. :ssz:

Sizin düğüne ne kadar az kalmış maşallah :nazar: Çok imrendimm valla :61:

Ayakkabına benim ismimi de yaz :1:

Bence converse giyebilirsin ben bikaç fotoda gördüm çok da güzel olmuştu yani. Ama tabi gelinliğin etek boyunu da ona göre ayarlatmak lazım. İlk önce topuklu giyip sonradan converse mi geçiceksin?

Evle de uğraşıyomuşsunuz güzel telaşlardır şimdi onlar :23:

Selenim ben kavuşmuş gibi değilim pek kuzum :1: Zaten benimki de senin sevdiceğin gibi haziranda gidecek eğitim için. 3.5 ay kadar yine çile çekicez :ssz:

Unutmadım ya unutur muyum hiç özlüyorum valla hepinizi.

Nası gitsin benim işte annem babam sevdiceğimi kabul etmediler başta tanımak bile istemediler. Sonradan babamla tanıştı, görüştü. Babam 5 sene sonraya gün vermiş istemeleri için :53::37: Onunla uğraşıcaz daha vs vs hayal ettiğim gibi gitmiyo yani :50:

Siz nasılsınız, nası gidiyo:61:

Son düzenleme:
Yok kuzum ya unutmadım. Kötü zamanlar geçirdik de biz biraz. Hala da devam ediyo. İçimden hiçbi şey yapmak gelmedi o sıralar. :ssz:

Sizin düğüne ne kadar az kalmış maşallah :nazar: Çok imrendimm valla :61:

Ayakkabına benim ismimi de yaz :1:

Bence converse giyebilirsin ben bikaç fotoda gördüm çok da güzel olmuştu yani. Ama tabi gelinliğin etek boyunu da ona göre ayarlatmak lazım. İlk önce topuklu giyip sonradan converse mi geçiceksin?

Evle de uğraşıyomuşsunuz güzel telaşlardır şimdi onlar :23:
-
Nası gitsin benim işte annem babam sevdiceğimi kabul etmediler başta tanımak bile istemediler. Sonradan babamla tanıştı, görüştü. Babam 5 sene sonraya gün vermiş istemeleri için :53::37: Onunla uğraşıcaz daha vs vs hayal ettiğim gibi gitmiyo yani :50:

Aaaa çok üzüldüm bebeğim ya. Ama vardır bunda da bi hayr demek lazım. :31: Hemen pes etmeyin, bi eğitim süreci geçsin. İllaki ikna olacaklar yani..
Sonuçta sen istiyor musun? İstiyorsun eee.. Şuanlık bi göz korkutması bence.. :31:

He ya bende çok şaşırıyorum kuzum, ama şükür mükafatını görmek nasip olacak. Sıramı sizlere bırakıcam.
Umutsuzluğa düşme sende hemencecik. Güçlü kızsın, aşarsınız aşkınızla bunuda :16:

Topuklu giymeyeceğim canım, gelinliğin boyu düz taban'a göre ayarlandı zaten.. Önce bi babet, sonra direk converse diye düşünüyorum. Tabi yazabilirsem yazarım canımm :69:
Güzel, stresli ve yorucu telaşlar diyelim biz buna :31:

Aaaa çok üzüldüm bebeğim ya. Ama vardır bunda da bi hayr demek lazım. :31: Hemen pes etmeyin, bi eğitim süreci geçsin. İllaki ikna olacaklar yani..
Sonuçta sen istiyor musun? İstiyorsun eee.. Şuanlık bi göz korkutması bence.. :31:

He ya bende çok şaşırıyorum kuzum, ama şükür mükafatını görmek nasip olacak. Sıramı sizlere bırakıcam.
Umutsuzluğa düşme sende hemencecik. Güçlü kızsın, aşarsınız aşkınızla bunuda :16:

Topuklu giymeyeceğim canım, gelinliğin boyu düz taban'a göre ayarlandı zaten.. Önce bi babet, sonra direk converse diye düşünüyorum. Tabi yazabilirsem yazarım canımm :69:
Güzel, stresli ve yorucu telaşlar diyelim biz buna :31:

Öyle avutuyoruz kendimizi kuzum zaten. Ama ailenin karşı çıktığı durumlarda sonradan haklı olduklarını görürsün ya, bunun da öyle bi durum olmasından korkuyorum biraz :26: Karışık duygular içindeyim :50: İnşallah göz korkutmadır :26:

Eğitim süresi bitince de on güne atanacak gidecek yine ayrı şehirlerde olucaz Zeynebim. Her şey daha zor olacak. Ondan da biraz acele ediyoruz galiba:ssz: En azından gitmeden önce bi söz bari olsun diyoduk:26: :50:

Dua edin bizim içinn :29:

Olsun kuzum olsun. Gör hemencecik mükafatını zatenn. Çoo..ook mutlu olun inşallah :23:

İyi düşünmüşsün canım bence de converse hem rahat olur hem de takım elbiseyle bile ayrı bi hava katıyo yani. Converse candır.:1::36:

Bizim aramızda çok boy farkı yok. Bi 5 cm falan var. 'Evlenebilirsek' ben de converse giyerim diye düşünüyodum:9:

Düğün senin düğünün boşver karşı çıkan çıksın tıka kulaklarını. :51:

Yorulması, strese girmesi bile güzeldir be o telaşlar içinn :16: Tadını çıkart dibine kadar yorul :1:

Öyle avutuyoruz kendimizi kuzum zaten. Ama ailenin karşı çıktığı durumlarda sonradan haklı olduklarını görürsün ya, bunun da öyle bi durum olmasından korkuyorum biraz :26: Karışık duygular içindeyim :50: İnşallah göz korkutmadır :26:

Eğitim süresi bitince de on güne atanacak gidecek yine ayrı şehirlerde olucaz Zeynebim. Her şey daha zor olacak. Ondan da biraz acele ediyoruz galiba:ssz: En azından gitmeden önce bi söz bari olsun diyoduk:26: :50:

Dua edin bizim içinn :29:

Olsun kuzum olsun. Gör hemencecik mükafatını zatenn. Çoo..ook mutlu olun inşallah :23:

İyi düşünmüşsün canım bence de converse hem rahat olur hem de takım elbiseyle bile ayrı bi hava katıyo yani. Converse candır.:1::36:

Bizim aramızda çok boy farkı yok. Bi 5 cm falan var. 'Evlenebilirsek' ben de converse giyerim diye düşünüyodum:9:

Düğün senin düğünün boşver karşı çıkan çıksın tıka kulaklarını. :51:

Yorulması, strese girmesi bile güzeldir be o telaşlar içinn :16: Tadını çıkart dibine kadar yorul :1:

Karşı çıkmalarındaki yan etkiler nedir bilmiyorum kuzum, ama sonuçta tanımıyorlar ki sevdiğini.. Senin neden sevdiğini, hangi yanına aşık olduğunu bilmiyorlar bu yüzden zamanlar herşey olacağına varır diye düşünüyorum.. :31:
Bebeğim tabi çok güzel düşünmüşsünüz ama bu durumda ailendende biraz anlayış bekle bence, çünkü daha tanımıyorlar. Ne sevgilini, ne ailesini..
Bu işi en güzel büyükler halleder, aileler tanışsın bi çay içsinler konuşsunlar. Bunu düşündünüz mü hiç?
Dualarımız seninlee, sizinle :nazar::nazar:
Hepimiz görelim mükafatını inşallah kuzum, Selen'le ikinizde şu tekrar ayrılığı bi an önce atlatırsınız inşallah :16:
Aaaa aynı sorun bende de var :53: Aramızdaki fark bi yumurta topuklu ayakkabı giyince kapanıyo :27:
Ona birde boy uzatan ayakkabı tabanı aldım bakalım işe yarayacak mı :1:
Öyle yapıyorum artık napalim kuzum mecbur babet fazla güzel durmuyor ki zaten :26:

Dibine kadar yorulacağım :27:

Son düzenleme:
Back