- Konu Sahibi depresiffpolyanna
- #6.041
kızlaaarrr
napıosunuzzz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah esinim artık bu şekilde olmaktan sıkıldım arada resmi birşeyler olsun artık bizimde.
Sen evlen hele bir mutlu güzel haberlerini alırız inşallah.
Hadi hayırlısı olsun esinim Allah utandırmasın ilk güzel adımı atmışsınız darısını rabbim bize nasip etsin çok istiyorum anlatamam esinim.
Yusuf çok istiyor garibim ama elimden bir şey gelmiyor eylüle kaldık biliyorsun ama düğünü uzatmayacağım bu kadar nişana aileler karar veriyor düğünede biz vereceğiz kısmet olursa 5 sene olacak suyu çıkmaya başladı.
kızlaaarrrnapıosunuzzz
Uzuuuuun bi aradan sonra ben geldim yine canlarım
Özlediniz mi beni bakiiim
Ne var ne yok kızlar![]()
Aaaaa kimleri görüyorum, siz yaşıyonuz mu ya :26:
Aynı canım koşuşturmaya devam.. Sen napıyosun?
[/FONT][/B]
yasıoos kuuzuumm aynı bendede durumlarr sen napıos dugun ısleri hızlandımı son durum nedir :)
Son durum dün işte çeyiz işlerinin son noktasını koyduk kuzum. Eşyalarımız bohçama alınacaklar kına alışverişi vs kaldı. Çok şükür yavaş yavaş bitiriyoruz![]()
ne guzel canım benım ya ev ısı halloldu ozaman dımı en son bısıler yapılıo dıodun beyaz evi yerleştirmeye basladınmı
dugun tarıhı nezmndı bu arada :44:
kızlaaarrrnapıosunuzzz
Hoşgeldiniz canlar unuttunuz bizi sevdiceklerinize kavuşunca nasılsınız nasıl gidiyor hayat bu kadar ara vermeyin özletiyorsunuz kendinizi senam ve pekmezimUzuuuuun bi aradan sonra ben geldim yine canlarım
Özlediniz mi beni bakiiim
Ne var ne yok kızlar![]()
Olsun tabi kuzum bu kadr uzadı düğünü uzatmayın, 5-6 ay önceden düğün yerinizi tutun sonradan zorlanmayın
5 sene dile kolay artık evli gibisiniz zaten bi aynı yastığa baş koymuyorsunuz oda olacak Allahın izniyle
Pekmezooo sende buraları unutanlardan birisin heeTek ben varım bee kimse gelmiyo :26:
Özledik özlediikk, eski muhabbetler nerde kaldıı :26:
Esinim inşallah ayakkabının altına ismimi yaz üzerindede çok oyna ki silinsin hemen kuzu arkandan geleyim bende![]()
Ev işi çoktan halloldu canım benim, evimizin boya renklerini seçtim geçen hafta boyası yapılıyordu en son. Daha da sormadım. Bu hafta mutfak dolabı beğeneceğiz, kapılarımız takılacak işte.. Beyaz ev ? Anlamadım canım. :44:
Kaçıncı kez soruyon bacım yaa, aşk olsun. 21 haziran atarsa 65![]()
Hoşgeldiniz canlar unuttunuz bizi sevdiceklerinize kavuşunca nasılsınız nasıl gidiyor hayat bu kadar ara vermeyin özletiyorsunuz kendinizi senam ve pekmezim
Kuzumm babet giyersem yazıcam ama converse nasıl yazacağımı bilmiyorum
Ben inanıyorum öyle şeylere ya vallahi. Arkadaşım evlenirken benim adımı da yazmıştı ayakkabısına, tek benim adım silinmiş. 5 ay sonrada nişanlandım![]()
Unutma zaten senam.bende özledm canım unuturmuymm hııcc unutsam ugramam buralara
nasıl olsn hersey kaldıgı yerden devam bıraz ustumuzden askerlık seylerını atmaya calısıoruz bazen fazla cıkısları oluo alışık olmadigim hareketler falan
oldumu sizdede bölee yahuu:44: bı dengesızlık var su aralar bizde
yawrum ben balık hafızalıyımevlenıncede sorabılırım dugun nezaman dıe
beyaz ev deil ya yanlış yazmısım biraz evi yerleştirdinmi dicektm![]()
kız cok az kalmişş 21 hazırana ne kaldı surdaa
mutfak modellerine baktn mı yardımcı olur
ustalarla ugrasmak cok zor kuzum allah yardım etsın
Anam sendemi converse giyeceksin esinim aynı düşünce bendede var ablam delisin diyor ama rahat olmak en güzeli benimde görümcem diyeyim 6 ay önce evlendi ayakkabısının altına yusufla ismimizi yazmıştı birtek ikimiz silinmişiz 2 ay sonrada tanışmamız oldu bende inanıyorum biraz sanırım
Olsun tabi kuzum bu kadr uzadı düğünü uzatmayın, 5-6 ay önceden düğün yerinizi tutun sonradan zorlanmayın
5 sene dile kolay artık evli gibisiniz zaten bi aynı yastığa baş koymuyorsunuz oda olacak Allahın izniyle
Pekmezooo sende buraları unutanlardan birisin heeTek ben varım bee kimse gelmiyo :26:
Özledik özlediikk, eski muhabbetler nerde kaldıı :26:
Hoşgeldiniz canlar unuttunuz bizi sevdiceklerinize kavuşunca nasılsınız nasıl gidiyor hayat bu kadar ara vermeyin özletiyorsunuz kendinizi senam ve pekmezim
Esinim inşallah ayakkabının altına ismimi yaz üzerindede çok oyna ki silinsin hemen kuzu arkandan geleyim bende![]()
Yok kuzum ya unutmadım. Kötü zamanlar geçirdik de biz biraz. Hala da devam ediyo. İçimden hiçbi şey yapmak gelmedi o sıralar.
Sizin düğüne ne kadar az kalmış maşallahÇok imrendimm valla
Ayakkabına benim ismimi de yaz
Bence converse giyebilirsin ben bikaç fotoda gördüm çok da güzel olmuştu yani. Ama tabi gelinliğin etek boyunu da ona göre ayarlatmak lazım. İlk önce topuklu giyip sonradan converse mi geçiceksin?
Evle de uğraşıyomuşsunuz güzel telaşlardır şimdi onlar
-
Nası gitsin benim işte annem babam sevdiceğimi kabul etmediler başta tanımak bile istemediler. Sonradan babamla tanıştı, görüştü. Babam 5 sene sonraya gün vermiş istemeleri içinOnunla uğraşıcaz daha vs vs hayal ettiğim gibi gitmiyo yani
![]()
Aaaa çok üzüldüm bebeğim ya. Ama vardır bunda da bi hayr demek lazım.Hemen pes etmeyin, bi eğitim süreci geçsin. İllaki ikna olacaklar yani..
Sonuçta sen istiyor musun? İstiyorsun eee.. Şuanlık bi göz korkutması bence..
He ya bende çok şaşırıyorum kuzum, ama şükür mükafatını görmek nasip olacak. Sıramı sizlere bırakıcam.
Umutsuzluğa düşme sende hemencecik. Güçlü kızsın, aşarsınız aşkınızla bunuda
Topuklu giymeyeceğim canım, gelinliğin boyu düz taban'a göre ayarlandı zaten.. Önce bi babet, sonra direk converse diye düşünüyorum. Tabi yazabilirsem yazarım canımm
Güzel, stresli ve yorucu telaşlar diyelim biz buna![]()
Öyle avutuyoruz kendimizi kuzum zaten. Ama ailenin karşı çıktığı durumlarda sonradan haklı olduklarını görürsün ya, bunun da öyle bi durum olmasından korkuyorum biraz :26: Karışık duygular içindeyimİnşallah göz korkutmadır :26:
Eğitim süresi bitince de on güne atanacak gidecek yine ayrı şehirlerde olucaz Zeynebim. Her şey daha zor olacak. Ondan da biraz acele ediyoruz galibaEn azından gitmeden önce bi söz bari olsun diyoduk:26:
Dua edin bizim içinn
Olsun kuzum olsun. Gör hemencecik mükafatını zatenn. Çoo..ook mutlu olun inşallah
İyi düşünmüşsün canım bence de converse hem rahat olur hem de takım elbiseyle bile ayrı bi hava katıyo yani. Converse candır.
Bizim aramızda çok boy farkı yok. Bi 5 cm falan var. 'Evlenebilirsek' ben de converse giyerim diye düşünüyodum
Düğün senin düğünün boşver karşı çıkan çıksın tıka kulaklarını.
Yorulması, strese girmesi bile güzeldir be o telaşlar içinnTadını çıkart dibine kadar yorul
![]()
Selam kızlar ,
ben uzun zamandır giremedim yolunda gitmiyor zaten hiç bir şey umarım sizler iyisinizdir ...