- 5 Mart 2016
- 80
- 19
- 3
- Konu Sahibi gizemlisevgili
-
bende de kist vardı cok takılma buna ilacla duzenlerler adetlerideHic bisey belli degilki. Acildeki doktor ultrason ekranina bakip kist var dedi sonuclar cikti acilde baskasi bakti acillik durumun yok polikilinige git dedi. İlac vermediler
Ben cocuk da olabilir diye dusunuyorum tuhaf bisey cunku ilk defa karsilasiyorum boyle bi sorunla. Kist mi belli degil net bisey soylemedilerbende de kist vardı cok takılma buna ilacla duzenlerler adetleride
ultrasonda bakıp kist dediyse eger oyledir bebek olsa anlarlardı sen yinede kadın dogum uzmanına gorunBen cocuk da olabilir diye dusunuyorum tuhaf bisey cunku ilk defa karsilasiyorum boyle bi sorunla. Kist mi belli degil net bisey soylemediler
Gidicem de firsat bulamiyorumki bi turlu. Kisti bana soylemedi icinden soyliycekti sanirim sesli dusundu :)ultrasonda bakıp kist dediyse eger oyledir bebek olsa anlarlardı sen yinede kadın dogum uzmanına gorun
En kisa Surede gidicem. Ama soyle biseyde var adet oldum bitti iki sonra hafif kanamalar oldu birden bire yogunlasti ve kahverengi akinti oldu ertesi tekrar kanama bu boyle surdu 1-2 hafta. İlk kez basima geldi cocukla kisti doktorlar karistirabiliyormusçocuk olsaydı adet oldum diyorsunuz üstüne görmek diyeceğim ama pek de benzemiyor acildeki doktorlar pek yorum yapmamalı zaten bence de pretisyen hekim zaten kadın doğuma gidin biran önce
hayırlısı olsun inşallah beklemek de zor geliyor insana ben dayanamayıp test yapmıştım mesela :) ama yaşadıklarınızı hiç duymamıştım daha önceEn kisa Surede gidicem. Ama soyle biseyde var adet oldum bitti iki sonra hafif kanamalar oldu birden bire yogunlasti ve kahverengi akinti oldu ertesi tekrar kanama bu boyle surdu 1-2 hafta. İlk kez basima geldi cocukla kisti doktorlar karistirabiliyormus
bende defalarca test yaptim hep hayal kirikliligi beklemesi cok zorhayırlısı olsun inşallah beklemek de zor geliyor insana ben dayanamayıp test yapmıştım mesela :) ama yaşadıklarınızı hiç duymamıştım daha önce
Simdide beyaz bi akinti var.shayırlısı olsun inşallah beklemek de zor geliyor insana ben dayanamayıp test yapmıştım mesela :) ama yaşadıklarınızı hiç duymamıştım daha önce
merak ettim nasıl oldunuz test yaptınız mıSimdide beyaz bi akinti var.s
Cok saol canim ya esim musait olunca gidicem hastaneye bakalim nolucakmerak ettim nasıl oldunuz test yaptınız mı
inşallah hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin de canım bakarsın hamilesinidr inşallah :)Cok saol canim ya esim musait olunca gidicem hastaneye bakalim nolucak
Keske ya hamilesin deseler doktoru operim :)inşallah hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin de canım bakarsın hamilesinidr inşallah :)
Ama suan kanamam durdu sadece beyaz bi akinti varkist bu şekilde ara kanama yapar ve çoğu zaman renk de sizin belirttiğiniz gibi kahverengi olur
sürekli olmaz zatenAma suan kanamam durdu sadece beyaz bi akinti var
Anladim cevaplarin icin tesekkur ederim canim.ameliyatla mi aliyorlar kistisürekli olmaz zaten
ara kanama adı üstünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?