• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

90'larda çocuk olmak.

:9: $7887%u0025255B1%255D.webp
:9::9::9:

$Fish-Water-Game-Carnival-Pr.webp

bu oyunu sevenlerrrr

Son düzenleyen: Moderatör:
[video=youtube;BPiNypBlRUg]http://www.youtube.com/watch?v=BPiNypBlRUg[/video]

ahhh yaa çılgın bediş bi bölümünü bile kaçırmazdım ahh çocukluğum ahh ne güzel günlerdi ben ilk okula giderken vardı bu bediş anılarım canlandı sanki hayat daaha bir tozpembeydi o vakitler:5:

şuan gene çıksa izlerim ben bu eski bölümleri keşke bir vahşi güzel ikincide çılgın bediş çıksa yeniden tekrar

bunu hatırlayanınız var mı bayılırdım okuldan gelir ilk işim bunu izlemek olurdu ortaokul sıraları
[video=youtube;Mk6u9RwbY7I]http://www.youtube.com/watch?v=Mk6u9RwbY7I[/video]
:31:

ay hepsını hatırladım gordukce cıldırdım burda ya
guldum cok ... emegı gecen herkese tesekkurederım

cok sanslıydık bız
sokaklarda oynardık bakkaldan kalan paraustuyle meybuz alırdık yumyum alırdık mınoydu bıde ayyy
tasolarımız vardı
balıklı sulu oyuuncaklar atarı
harıka dızıler...harıka sarkılar..harıka arkadaslıklar ve oyunlar

ayıp fılmlerı gızlıden ızleme cabalarımız:9:daha neler neler
çok ozledım annem eve sokmasın dıye saklanırdık camur olmus elımızı ayagımızı pıs su bırıkıntılerınde yıkardık ahaha ayyyy:31:camurdan pastalar yapraklardan takma tırnaklar yemekler yapardık cay takımlarımız bebeklerımız kumandalı otomobıller...kokulu sılgılerım...odev defterlerım mıs kokardı

keske ogunlere bır kezcık donsem 1 saat o anlardan bırıne donsem:31:

Bu başlığı görmeyeydim iyiydi. :( Ne güzeldi o yıllar... :/

Ah bu troller :16: pembe trollü saatim vardı :16:

Ben mi yanlis anlamissam troll rekleminda bu bebekler sizle konusur mu demislerdi tam emin degilim benim hayal gucum mu benle konusacak saniyordum icimden onun yerine cevap veriyordum hatta ananeme sordum siz duyuyor musunuz diye ama reklamlarda diyorlar niye konusmuyor ki demistim hatta bozuk mu diye bile duzunmustum:52:

Back
X