• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

90'larda çocuk olmak.

$furby.webp $39431_20101014100934.webp $plastik-askerler_244965.webp $SLY1002-450.webp $telefon-90lar-mc3bczesi.webp $Film.webp

:16::16::16::16::16:

Ekşilii sakızzz :56: yumiyumm:56: Mıknatıslı balık :))) Susam sokağı .. Ruhsar .. Çılgın bediş .. Lise defteri.. Patlayan şekerler.. hele kiii mino allahım zır zır ağlardım bunun için paket paket aldırırdım annemlere paketlerin hepsini marifetmiş gibi agzıma atardım :)))

:16::16::16::16:

Son düzenleme:
[video=youtube;cOrc37wNUqU]http://www.youtube.com/watch?v=cOrc37wNUqU[/video]

:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::32::3 2::32:

Spice Girls ayaklari hatirldinizmi yüksek platformlu spor ayakkabılar
benm vardi kocaman beyaz takoz gibi nasil severek giymistim inanamiyorum kendime:52:

ay hepsını hatırladım gordukce cıldırdım burda ya
guldum cok ... emegı gecen herkese tesekkurederım

cok sanslıydık bız
sokaklarda oynardık bakkaldan kalan paraustuyle meybuz alırdık yumyum alırdık mınoydu bıde ayyy
tasolarımız vardı
balıklı sulu oyuuncaklar atarı
harıka dızıler...harıka sarkılar..harıka arkadaslıklar ve oyunlar

ayıp fılmlerı gızlıden ızleme cabalarımız:9:daha neler neler
çok ozledım annem eve sokmasın dıye saklanırdık camur olmus elımızı ayagımızı pıs su bırıkıntılerınde yıkardık ahaha ayyyy:31:camurdan pastalar yapraklardan takma tırnaklar yemekler yapardık cay takımlarımız bebeklerımız kumandalı otomobıller...kokulu sılgılerım...odev defterlerım mıs kokardı

keske ogunlere bır kezcık donsem 1 saat o anlardan bırıne donsem:31:

Son düzenleyen: Moderatör:
valla gece gece çok hoşuma gitti. emeğinize sağlık. inş. rüyamda o yılları görürüm. hasretim gider. teknolojiden, suni gıdalardan uzak ne güzel zamanlardı. mahalle maçları, evcilik, bmx bisiklet, çamlıca gazoz, arı maya silgi, bantlı kaset çalar, maddi drumu iyiyse barbi evi, tetris, daha ne güzel ,ne samimi şeylerdi o zamanlar. çocukluğuma ait hoş anılar geldi aklıma. komşunun erik ağacına dalmak gibi:))

Yine Cocuk olim ve öyle kalim :( insanin yasi ilerledikce eskileri daha cok anar oluyor....Ben yaslililigimi simdiden daha düsünemiyorum.. :S
Saklambaclar yakartoplarmi oynamazdik gece gec saatlere kadar..

Tom & jerry Tweety hala daha büyük keyifle izledigim ve degismicegim cizgi filmleri :)

Hele türk popunda 90 li yillari simdikine hic degismem

Ve süper babaaa cuma günleri annem börek yapar cay demler televizyon karsisinda keyifle yiyerek izlerdik :31:

Eki Görüntüle 426551 Eki Görüntüle 426550 Eki Görüntüle 426549 Eki Görüntüle 426548 Eki Görüntüle 426547 Eki Görüntüle 426546 Eki Görüntüle 426544 Eki Görüntüle 426545

bak bide bunları hatırladım..
o giysi çıkartmalrını oynamak kadar zevkli oyun varmıydı biz kızlar için..
gerçi herşey çok güzelmiş be:((((

Ben yagit bebeklerimi yyillarca sakladimneguzeldi onlar :34:
Ama kayboldular cok uzuldum:14:
Ayy topic muhtesem cocukluguma gittim icim kipir kipir canimdudukseker istedi her resimbeni baska bir aniya goturdu ahah

Back
X