• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

90'larda çocuk olmak.

Ahh demet sagıroğlu arnavut kaldırımı klibi..
O kadar guzel bır klıp ki ve o şarkı
Arkadas fotosunu koyunca aklıma dustu onu dınledım gece gece ..

Romeo&julıet
Melekler sehri.. Bu filmlerin tadına doyamazsın hala

İşte bu topıc tam eskı anılar yenı dusler olmuş.. O yoyo elımden hıc dusmezdı :43:

Son düzenleme:
Zengin velett :D

$richie rich.webp

bİDE RİCHİ rİCH Mİ VARDI NE Yanlış yazdım galiba:))
Ten ten vardı

O zamanlara bakınca gülümsüyor insan.Sizde çok yaşayın.İyi ki yaşamışız o zamanları.Şimdiki çocuklar çok şanssızlarr

Gece gece eskilere gittim çok yaşa chuky... Ne güzel günlerdi gözlerim doldu... :5: Sıdıka , Şaşıfelek Çıkmazı ,Ruhsar,Süper Baba ,Bizimkiler ,Mahallenin Muhtarları ve daha aklıma gelmeyen bir sürü şey.Çok güzeldi her şey...

Hah işte bu canım sağolasın valla görmemişim:1:
Canım ya beni nostaljiye sürükledin
Çok sağol valla
İçim bi tuhaf oldu azıcık hüzün azıcık tatlı bir gülümseme...

Okadar sorunu var ki herkesin.Biraz gülümsememiz de gerek arada :)

Sadece bız degıl baskalarıda korkuyormus youtubede klıbın altındakı yorumlarda soylemıs bırı :1:

Vee gulsen ..
İçine ata ata ne hale dustun tuta tuta catlayacaksın be adam : ) pek sevımlı burda

[video=youtube_share;TkcCstLODNs]http://youtu.be/TkcCstLODNs[/video]

şanslıydık biz.. Sokaklardan eve girmezdik ama annelerimiz korkmazdı başına birşey gelir mi diye
Sonra 15 bin önemli paraydı ozaman topitop alırdım onla anneme bağırırdım ''anne anne anneeeeeeee 15 bin atsana banaa''
Sonra.. Su fışkırtan yüzükler vardı parmağa takıp arkadaşın yüzüne su sıkardık, ucu saptan helikopter vaardı uçardı komşunun çatısında kalırdı üzülürdük
Seksek, ip atlama, saklambaç, ortada sıçan, 9 taş oyunlarımız vardı
Sonra.. leblebi tozu vardı yumuyum vardı tipitip favori sakızdı
Sonra.. Çizgi filmlerimiz gerçekten çizgidendi.. Ateri ve onun içinde 999 tane ama aslında 5 farklı oyun olan kasetleri vardı
Saysam daha çok şeyler sayabilirim..
Teknolojiden uzak, üretken, paylaşımcı arkadaşlık kavramı olan çocuklardık biz..

Back
X