- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
Bende hala duruyoKeşebekli demir toka için kavga bile ederdim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hala duruyoKeşebekli demir toka için kavga bile ederdim![]()
Mavi onluklerimiz beyaz yakaliklarimiz cok guzeldiiii.Bnmde var ezcık küflenmiş ama olsun![]()
Eski tertip düzen diploması hiç bişey kalmadı okullarda serseri gibilerMavi onluklerimiz beyaz yakaliklarimiz cok guzeldiiii.
Simdi her okulda binbir cesit. Lise desen normal kiyafet.
Eski tertip düzen diploması hiç bişey kalmadı okullarda serseri gibiler
Simdi krolar degil serseri soytari bekliyorr..Halen kapı önunde krolar bekliyor mu? Bizim zamanimizda kapida beklerlerdi
Konusacak cok seyy var ben yatayim yarin yine gelirimmEski tertip düzen diploması hiç bişey kalmadı okullarda serseri gibiler
Simdi krolar degil serseri soytari bekliyorr..
Leblebi tozu yerken YUSUF demek:))) okul çıkışı kirtasiyelerde satılan küçük ucgen prizma şeklindeki kolonyalari hacı yağı gibi kokmasina ragmen dünyanın en güzel parfümü gibi sürünmek..cips paketleri içinden çıkan tasolari toplamak...Yonca Evcimik abone...Şeşen gürel bumbum dinlemek:) hakan Peker'in kendinle yaşıt çocuğu olduğuna inanamamak:))))Evet 90 larda çocuk olmak cok güzeldi hala özlüyorum..
Unutamadiklarim anneannem,dedem ve çocukluğum..
Hakan peker,tarkan,serdar ortaç,tayfun,kenan doğulu ve daha niceleri
Sineksavarin arkasından kosturup ben casperım diye bağırmak (ay evrt bunu da yaptim ahahahah)
Sobanin üstünde portakal kabuklari koyup miss gibi evi portakal bahcesine döndürmek..
Saklambaç,beş taş oynamak
Çatapat leblemi tozuyla intihara tesebbus etmek..kolayla sekeri kariştirip deney yapiyorum demek (ahahahah)
Evet sizlerin unutamadiğı 90 lari anlatın canlar..
Kuzu ben enson telden sinyali aldım taktım şarja üzerine gece gece bide kısır yedim uyudumBnde yatagin yaninda ama az uzanarak yaziyommm kiz nerden geldik biz bura ya daha cikamayiz biliyon bunlar bizim konular hep dert yanardikk
Masallahhh afiyet olsun balimmmKuzu ben enson telden sinyali aldım taktım şarja üzerine gece gece bide kısır yedim uyudum![]()
O unutulmaz zaten. Hayat bilgisi, ekmek teknesi, arka siradakiler vsBende uyuyakalmışımkız aklıma çılgın bediş geldi
![]()