• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

90 larda çocuk olmak

Evet 90 larda çocuk olmak cok güzeldi hala özlüyorum..

Unutamadiklarim anneannem,dedem ve çocukluğum..
Hakan peker,tarkan,serdar ortaç,tayfun,kenan doğulu ve daha niceleri

Sineksavarin arkasından kosturup ben casperım diye bağırmak (ay evrt bunu da yaptim ahahahah)
Sobanin üstünde portakal kabuklari koyup miss gibi evi portakal bahcesine döndürmek..
Saklambaç,beş taş oynamak
Çatapat leblemi tozuyla intihara tesebbus etmek..kolayla sekeri kariştirip deney yapiyorum demek (ahahahah)
Evet sizlerin unutamadiğı 90 lari anlatın canlar..
Leblebi tozu yerken YUSUF demek:))) okul çıkışı kirtasiyelerde satılan küçük ucgen prizma şeklindeki kolonyalari hacı yağı gibi kokmasina ragmen dünyanın en güzel parfümü gibi sürünmek..cips paketleri içinden çıkan tasolari toplamak...Yonca Evcimik abone...Şeşen gürel bumbum dinlemek:) hakan Peker'in kendinle yaşıt çocuğu olduğuna inanamamak:))))

Son düzenleme:
Evimizin yakınlarında cami inşaatı vardı. Orada yere dökülen eğri büğrü çivileri toplar kırık leblebi keçiboynuzu satan amca gelince çivileri satar leblebi şeker alırdık. Allı güllü , elmalı şekerci gelirdi. Bir gün elmalı şekerciyi beklemiştim sabahtan akşama ama kalmamış horoz şeker kalmış ananem rahmetlik bir elime elma bir elime horoz şeker verdi bir ondan bir ondan ısır aynı olur ağlama demişti. :KK61::KK61:
nerde oyuncak bebekler bilmem neler ,
saçaklı bir bitki vardı onun saçaklarını toplar , evden yağ salça çalar o saçaklardan çubuk makarna pişirirdik yemezdik ama aynısı gibi kokardı.
dodik , saklambaç , ve bütün mahallenın kadınlarıyla ip atlar , meshur yokuşumuzdan kar yağınca altımıza leğen yada naylon poşet alır kayardık. Anneler kadınlar hep beraber eğlenirdik. Şimdi nerdeee
Şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler .....
:KK61::KK61::KK61::KK61:
Buraya yazarken ağlayan tek kişi ben miyim acaba

Back
X