- 23 Aralık 2012
- 7.463
- 49.669
- 748
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
kesnlikle minik o turuncu kapakli plstik kavanozu hic unutmam :)Ayrandan sonra milli içecek![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesnlikle minik o turuncu kapakli plstik kavanozu hic unutmam :)Ayrandan sonra milli içecek![]()
KarabiberimSerdar ortaç şarkısı vardı bitane
Hep onu söylerdik
Adını unuttum
Babam dedemden gizli taksit yapmış gazete kupponu ile çeyiz almış hep anlatır :)Babam taksitle çamaşır makinası buzdolabı aldığında uykuları kaçmış
Sen benden daha modenmissin benim ilk telefon 5110 :))3310 ilk telefonum oldu 2003 te miydi
Yılan oynardım durmadan
Kimsede yoktu![]()
Tutulmuştu ama o dönem değil mi izleyeni çoktu,yaa gesmise gidince animsadim kucuk iboyu biz de izledik nasil oldu nasil yaptik blmiyorum ama izledik![]()
Gazete kuponu ne meşhurduBabam dedemden gizli taksit yapmış gazete kupponu ile çeyiz almış hep anlatır :)
Perma saçlar modaydı annem de yaptırmıştı :)Erkek fatma gibiymişim ben![]()
tabi herkeşler izliyordu hatta sonra kucuk onur cikti o da dizi yaptiydi.Ya annem cok uzulurdu kucuk ibonun hallerineTutulmuştu ama dönem değil mi izleyeni çoktu,
Sen benden daha modenmissin benim ilk telefon 5110 :))
Çok severdim :) eskiden gittiğimiz yerlerde meşhurdu çay bahçeleri vardı tabi o zamanlar90 lar deyince "oralet"de es gecilmemeli
ablamin vatkali ceketleri vardi tek dugmeli rengarenk ayy nasil bi havliydi dugunlerde falan ve kaşlari incecikti![]()
kesnlikle minik o turuncu kapakli plstik kavanozu hic unutmam :)
Evet onuruda hatırlıyorum,ben okula gitmiyordum daha yabancı bir dizi vardı manuela ne meşhurdu hele kızın saçları çok güzelditabi herkeşler izliyordu hatta sonra kucuk onur cikti o da dizi yaptiydi.Ya annem cok uzulurdu kucuk ibonun hallerine![]()