Merhaba arkadaşlar öncelikle bebişim 13 haftalıkken doktorumuz kız dedi %90 ama haftaya tekrar gelin bakalım dedi sonra bir gittik ultrasona bakar bakmaz gösterdi pipiyi sizce pipimi kordonmu ben hala emin olamıyorum erkek olduğuna kız olma ihtimali varmı sizce
Banada öyle dedi 13.hafta da doktor kesin kız dedi ama bende kız gibi hissetmiyorum karın şeklim belirtilerim hep erkek ama bana bacak arasını gösterdi doktor boş diye size de göstermiş miydi
Merhaba arkadaşlar öncelikle bebişim 13 haftalıkken doktorumuz kız dedi %90 ama haftaya tekrar gelin bakalım dedi sonra bir gittik ultrasona bakar bakmaz gösterdi pipiyi sizce pipimi kordonmu ben hala emin olamıyorum erkek olduğuna kız olma ihtimali varmı sizce
Bende doktora kızmıştım içimden, 13te bakmadı bile belli olmaz diye demekki bakmama sebepleri varmış :) Canım artık değişeceğini sanmıyorum ama gönlündeki neyse o olsun inşallah
valla okadar işimde uzman bir doktor ki benimki 12. haftada pipisi oluşmadığı halde kemikleşme olacak yerleri gösterip pipisi oluşacak ve bebek erkek dedi fetal dna da da kanıtlandı. nasıl yüzde doksan kız diyebiliyor anlamıyorum ilk oğlumda da 11. haftada bildiler. erkek bebeği tahmin etmek daha kolay oluyor. bence doktorunuzu değiştirin derim bu çağda olacak iş değil