%90 kız bildiğimiz bebek erkek çıktı

Elfbysl

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2023
317
71
23
Merhaba arkadaşlar öncelikle bebişim 13 haftalıkken doktorumuz kız dedi %90 ama haftaya tekrar gelin bakalım dedi sonra bir gittik ultrasona bakar bakmaz gösterdi pipiyi sizce pipimi kordonmu ben hala emin olamıyorum erkek olduğuna kız olma ihtimali varmı sizce

Eklentiler

• IMG_4180.png
    IMG_4180.png
    261,6 KB · Görüntüleme: 396
  • IMG_4181.png
    IMG_4181.png
    334,4 KB · Görüntüleme: 393
  • IMG_4182.png
    IMG_4182.png
    341,3 KB · Görüntüleme: 389
13 çok erkenmiş tahmin için, benimki pipiciğini 16ya kadar göstermedi doktor da zaten tahmin yapmadı o haftaya kadar. Kordon gibi durmuyor pek

Hep kız hissettim nedense erkek diyince şok oldum 😁
Banada öyle dedi 13.hafta da doktor kesin kız dedi ama bende kız gibi hissetmiyorum karın şeklim belirtilerim hep erkek ama bana bacak arasını gösterdi doktor boş diye size de göstermiş miydi

O zaman o doktora gidin Bi diplomasına bakılsın

Doktorluk Yaptıgı halde hasta bakıcısı çıkabilir

Merhaba arkadaşlar öncelikle bebişim 13 haftalıkken doktorumuz kız dedi %90 ama haftaya tekrar gelin bakalım dedi sonra bir gittik ultrasona bakar bakmaz gösterdi pipiyi sizce pipimi kordonmu ben hala emin olamıyorum erkek olduğuna kız olma ihtimali varmı sizce
Kız dediğinde size bacak arasını göstermiş miydi doktor

Bende doktora kızmıştım içimden, 13te bakmadı bile belli olmaz diye demekki bakmama sebepleri varmış :) Canım artık değişeceğini sanmıyorum ama gönlündeki neyse o olsun inşallah

Özleden mesaj attım bakabilir misiniz🙂

X