Canim doz unutulur unutmaz akla gelince alinmali diye biliyorum sen yine sor ama aclik olayi emilimle alakali zaten oglen aclikta da icilebilirkızlar peki bu ilacı aç karnına içmeyi unuttuğunuzda gün içinde tekrar içiyor musunuz.yoksa ertesi gün mü devam ediyorsunuz.
kızıma içirmeyi annem unutmuş.bende hatırlatmayı unutuum yoğunluktan
Pazartesi randevu var canım mutlaka sorucamCanim doz unutulur unutmaz akla gelince alinmali diye biliyorum sen yine sor ama aclik olayi emilimle alakali zaten oglen aclikta da icilebilir
teşekkürler canımÇok geçmiş olsun...
10 gün sonra 33 den 29 a 1 ayın sonundada 19 a düştü tsh değeri canım kızımınKizlar banada bu ay haşimato teşhisi koyuldu siz ilaci kullandiktan ne kadar sonra degerleriniz dustu benim bu sebepten dolayi bi dsugumde oldu acaba ilac kullanip hamile kalan var mi aranizda sureci nasil ilerledi lutfen yardimci olun ayni durumu yasayanlar
Sordunuzmu doz unutulduginda ne zaman alınır diye?10 gün sonra 33 den 29 a 1 ayın sonundada 19 a düştü tsh değeri canım kızımın
Cok tesekkurler gec dusuyo anlasilan normal degere10 gün sonra 33 den 29 a 1 ayın sonundada 19 a düştü tsh değeri canım kızımın
unutunca acıkmayı beklesin gün içinde dediSordunuzmu doz unutulduginda ne zaman alınır diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?