TEŞEKÜRLERR CANIMAllah'ım şifa versin
Çok geçmiş olsun demeye geldim
SAOL TATLIM ÇOK AMİNGeçmiş olsun.
Allahım tüm hastalara şifa versin inşallah.
CİDDİMİibrahim saraçoğlunun kürlerine bakın...gerçekten etkili ve kesin çözümler sunuyor.Rabbim şifa versin.
NODÜL ÇIKMADI ULTRASONDAGecmıs olsun halsız, dikkat sorunu yapıyor diye bılıyorum. Kac kılo baya yuksekmıs, nodul var mı?
evet.basurumu onun kürü sayesınde yendim.doğum sonrası.CİDDİMİ
YAŞI KÜÇÜK YA ETKİ YAPAR MI MKİ
BİLMEDİĞİM HASTALIKLAR BİLİR OLDUM
RABBİM BETERİNDEN KORUSUN
MERHABALAR HNMLAR BURDA EPEY ESKİ BİR ÜYEYİM.
İKİ KIZIMDAN BÜYÜĞÜNDE HİPOTROİD ÇIKTI TROİD TEMBELLİGİ DEĞERLERİ ÇOK YÜKSEK.TDA 39 DU 23 E DÜŞÜRDÜ DOKTOR İLAÇLA,
DEMEM O Kİ BU HASTALIKLA UĞRAŞANLAR NASIL BİR SÜREÇ,
-ÇOK SİNİRLİ OLMAYA BAŞLADI
-İŞDAHSIZ OLDUĞU HALDE KİLO ALIYOR
-DİKKAT GÜÇLÜĞÜ BAŞLADI
BU HASTALIKDAN ÖNCE GEÇEN SENEDE HSP DENEN(KILCAR DAMAR HASTALIĞI) BİR HASTALIKLA UĞRAŞTIK.AYAKLARI ŞİŞTİ OKULA BİLE GİDEMEDİ.
HERŞEY BENİ BULUYO ANNE DİYOR.RABBİM KÖTÜLERİNDEN KORUSUN AMA BU DA İMTİHAN VE ÇOK YORUYOR.
BU HASTALIKLA UGRAŞAN VAR MI BİLGİLENMEK İSTİYORUM...
ya kilosu normal degilmi benimkide 2009 dogumlu suan 32 kilo suan bizde 2 ayda kilo aldik birden ama bizimkimde kurt vardi ilaci icince etkili oldu demekki birden almaya basladi30 KİLO 2010 DOĞUMLU
AMA BİRDEN ALDI
21 KİLOYDU MESELA 2 SENE EVVEL
AMA BİRDEN KİLO ALDIA
ya kilosu normal degilmi benimkide 2009 dogumlu suan 32 kilo suan bizde 2 ayda kilo aldik birden ama bizimkimde kurt vardi ilaci icince etkili oldu demekki birden almaya basladi
EVET GEÇEN HAFTA GİTTİĞİMİZDE TEŞHİS KONULDUve haşimato denen bir türü var ona da dikkat edilmesi lazım.
EVET GEÇEN HAFTA GİTTİĞİMİZDE TEŞHİS KONULDU
MAALESEF HAŞİMATO
anladim canim dedigim gibi benimkide zayifti birden gobek bagladi hatta ama seninkinin rahatsizligi baskaymis Allah yardimcin olsun umarim en kisa surede iyilesirAMA BİRDEN KİLO ALDI
2900 DOĞDU MESELA
HEP ZAYIFTI
2 YILDA ALDI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?