Sağlık ocağının Dr danışıp hastaneye mi götürsemAcaba vajinal bir rahatsızlık geçiyor olabilir mi? Mantar vb enfeksiyon, bakteri filan?
Olabilir ama sağlık ocağındaki doktor muayene eder mi ki? Muhtemelen çocuk doktoruna götür diyecektir.Sağlık ocağının Dr danışıp hastaneye mi götürsem
Sol memem değince acıyor anne diyorNormalmiş.
Başka belirtiler var mı göğüs hassasiyeti tüylenme gibi?
Bunlardan sonra akıntı vu bunu takip eden 6 ay, 1- 1,5 Sene içinde ilk regl olurmuş.
Erken ergenlik olabilir.kızım endokrinde tedavi görüyor. Çocuk doktoruna götürün.gerekirse endokrine yonlendirirSol memem değince acıyor anne diyordaha çok küçük ama yaa
Gayet normel benim. Kizim şuanda 11bivuk yaşında akıntı kıllanma herşey mevcut sadece adet olmadı daha ,9yasondan beri akıntısı hep vardı sadece memede büyüme çoksa doktora gittin ergen ergenlik olabilir diye9 yaşında kız çocuğundan akıntı geliyor çamaşırları dan fark ettim bu yaşda gelmesi normal mi
Öncelikle bir doktor kesin görsün. Benim kızım şuan 8 yaşında nerdeyse 4-5 yaşından beri akıntısı var kaç doktora götürdük kaç tahlil yaptırdım sayamadım hepsi temizdi şükür. En son bi doktor sağ olsun kalbimi rahatlatmıştı normaldir diye aciklamistı. Bize önerisi çocuğun çamaşirlari tek yıkanacak ki ben hep oyle yapardim bir de iç çamaşırlar ütülenecek. Şimdilik bir sıkıntımız yok çok şükür. Insallah sizin de bir sorun çıkmaz. Umarım biraz yardımcı olabilmişimdir size9 yaşında kız çocuğundan akıntı geliyor çamaşırları dan fark ettim bu yaşda gelmesi normal mi
Bu olağan değil mi?Sol memem değince acıyor anne diyordaha çok küçük ama yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?