Hayır çünkü doktorum böyle bir şey söylememişti. Düşük olunca bir kez daha hamile kalırsan böyle bir şeye başalarız dedi.Cok gecmis olsun.. Sağlıklı beslen bu süre boyunca.. Pihtilasma icin ilac yada igne kullanıyor muydun
Onu beklerim zaten sonuçta bünyem toparlanmazsa yine kendime sıkıntı. Ama bir çok testten bahsediyorlar acaba yaptırmam gereken bir şey var mı diye aklım karıştı.Aynen cnm oyle oluyo önlem amacli.. Adet de anca düzene girer 2 ayda..
Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz içinGenetik test pıhtılaşma testi yapılıyor genelde. Hormon değerleri kan değerleri eşinin sperm dna hasar değerleri önemli..
Canım benimde kasımın 3unde kurtajim oldu. 8 haftalıkken kalbi durmuş. Ben gebeliğin 2 haftasına kadar bilmeden ilaç kullandım. Belki ondan etkilendi düşündüm. Allah nasıp etmeyince herşey bahane. Bundan sonra daha dikkatli olucam ilac flnda kullnmiycamHanımlar,12. Haftaya girdiğimi düşünürken peceteye kan gelmesinden şüphe edip kontrole gitmem sonucu bebeğimin 9. Hafta sonu veya 10. Hafta başında kalbinin durduğunu öğrendim. 24 Kasımda kürtaj ile alındı.
Doktor hiç bir sebep bulamadı kalp atışının durması ile ilgili. İlk gebeliğimdi,kalıtsal veya sürekli hiç bir rahatsızlığım yok,ağır kaldırmadım,riskli iş yapmadım,ilaç vs almadım,düzenli beslendim ama yine de böyle oldu. Doktorum iki ay dinlenme süresi verdi,enfeksiyon riski için de antibiyotik verdi. Çok şükür ciddi bir ağrım da olmadı kanmam da olmadı.
Asıl merak ettiğim şey şu kürtaj sonrası rutin kontrol yaptırıp bir sorun gözükmediği sürece yapmam gereken başka bir şey var mı? Sebepsiz bir düşük olunca insan bir daha neye dikkat edeceğini de şaşırıyor haliyle.
Rabbim bir daha asla yaşatmasın böyle bir şeyiCanım benimde kasımın 3unde kurtajim oldu. 8 haftalıkken kalbi durmuş. Ben gebeliğin 2 haftasına kadar bilmeden ilaç kullandım. Belki ondan etkilendi düşündüm. Allah nasıp etmeyince herşey bahane. Bundan sonra daha dikkatli olucam ilac flnda kullnmiycam
Pıhtılaşma ve genetik için bende kan verdim sonuç bekliyorum ama hormon değerlerime baktırmadım. 2. Adet zamanı ona da bakyırayım o zaman teşekkür ederimBen 12 ekimde aynı sebeple oldum kürtajı, pıhtılaşma genetik yaptırdım bugün de gidip hormon değerlerime baktıracağım. Sana da tavsiye ederim en azından bunları yap.
Baktır baktır hayırlısı ile sonuçların iyi çıkar inşallahPıhtılaşma ve genetik için bende kan verdim sonuç bekliyorum ama hormon değerlerime baktırmadım. 2. Adet zamanı ona da bakyırayım o zaman teşekkür ederim
İnşallah sizin nasıl peki sonuçlarınız belli olan var mı?Baktır baktır hayırlısı ile sonuçların iyi çıkar inşallah
1 hafta 10 gün dedilerİnşallah sizin nasıl peki sonuçlarınız belli olan var mı?
Anladım inşallah sizin de sonuçlarınız güzel çıkar1 hafta 10 gün dediler
Cevabınız için teşekkür ederim ama ben o zamandan bu zamana genetik ve kan pıhtılaşması için testimi verdim, ne olur ne olmaz yıllık smear testimi verdim, ara tatil sonrası da hormon testi ve rahim filmini halledeceğimCanım.ben.gittim.dktor öyle birşey gerek duymadi.
İsdeqinle yapiyorlarmi canim. Bna denk gelmiyor demek. Ben özele gittim hormon testi için. Gerek görmedi karından ultrasonla baktı birşey yok yolladıCevabınız için teşekkür ederim ama ben o zamandan bu zamana genetik ve kan pıhtılaşması için testimi verdim, ne olur ne olmaz yıllık smear testimi verdim, ara tatil sonrası da hormon testi ve rahim filmini halledeceğim
Genetik ve pıhtılaşma için araştırma hastahanesine gittim başka sebeplerim de olunca yaptılar, rahim filmi için de doktor kendi dedi zaten hormonu da yaparlar umudum varİsdeqinle yapiyorlarmi canim. Bna denk gelmiyor demek. Ben özele gittim hormon testi için. Gerek görmedi karından ultrasonla baktı birşey yok yolladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?