Bebek İkinci El 9 SAYFADA BEBEK ARABASI.bodi 1.5tl. kiyafetlerı 2,5tl oldu/vazgeçildi

Merhaba konunun basından beri okudum ama hepten kafam karıstı :KK48: Kız için kalın tulum veya astronot hangısı kaldı.. Bedeni ve fiyatları nelerdi birde ?

Merhaba konunun basından beri okudum ama hepten kafam karıstı :KK48: Kız için kalın tulum veya astronot hangısı kaldı.. Bedeni ve fiyatları nelerdi birde ?
CANIM BEYAZA 80CM-20TL WAİKİKİ 62-68 CM-20TL MOR 68CM-20TL.AÇIK PEMBE FERMANLI 3-6AY-20TL.KALANLAR NE ALIRSIN 2.5TL )

image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg
Bunlardan hangisi satıldı. Sondakimi satıldı sadece?

EVET CNM EN SON OLAN VE BEYAZ TAKIM( PANTALON VE MONT)

Eki Görüntüle 1277886 Hametan pişik kremi. Sadece bir kez kullanıldı..

Eki Görüntüle 1277889 Kadife zıbın takımı 0-3 ay. 5 tl.

Eki Görüntüle 1277891 Kadife Tulum 0-3 ay. 5 tl
burdaki takımlar satıldımı acaba?tane 2.5mu bunlardada ve beyaz ugur böcekli süslü üstü olan takımı almak istiyorum sling ide.

EVET CNM EN SON OLAN VE BEYAZ TAKIM( PANTALON VE MONT)
burdaki takımlar satıldımı acaba?tane 2.5mu bunlardada ve beyaz ugur böcekli süslü üstü olan takımı almak istiyorum sling ide.
benim takımlar dur. hepsi.2.5tl tanesı.ama fotoraf başkasının attın cnm bana.bende krem yok

Merhaba,astronot tulum başlığındaki tulumları soracaktım.kızım üç aylık.acil astronot ihtiyacım var.ist da neredesiniz acb?yakından görüp alma şansımız olur mu?özelden mi sormalıydım bilemedim:)

Back