- 13 Kasım 2008
- 992
- 419
- 323
kusra bakma arkadaşım ben işten yazıyorum işten çıkınca evde fırsat bulup cvp veremedim
teşekkür ederim arkadaşım ilk alışverişim senden daha öncede bakmıştım yazlık düşündüğüm için almamıştım kızında var sanırım benim kız 4 yaşında oğlum 14 aylık kısmet inşallah daha alışverişimiz olur. PTT KARGO İLEMİ GÖNDERİYORSUN RESİMDEKİ ERKEK ŞORTUNU HEDİYE OLARAK ALABİLİRMİYİM fazlamı oldum ne :18:
zeliha KURUKAFA
EĞİTİM DENETMENLERİ BAŞKANLIĞI BÜROSU/MUĞLA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MERKEZ/MUĞLA 5464545880
Buarada kizim yok canim:)birtane 4 yasinda oglum var
Allah bağışlasın cnm..
Selam benim kafam iyice karıştı... Neler satışta, neler değilBen bir aileye yardımcı olmak için buradan alışveriş yapıyorum. 2 yaş üstü erkek kışlık üst kıyafet ( pantalonn yeterince aldım çünkü) arıyorum. Uygun fiyat olursa alacağım. Rica etsem zkatlav@yahoo.com a bana elinizdeki kıyafetleri fotoğraf ve fiyatları ile yollar mısınız? Şimdiden teşekkürler.. Evladınıza uzun sağlıklı bir ömür dilerim....
Selam benim kafam iyice karıştı... Neler satışta, neler değilBen bir aileye yardımcı olmak için buradan alışveriş yapıyorum. 2 yaş üstü erkek kışlık üst kıyafet ( pantalonn yeterince aldım çünkü) arıyorum. Uygun fiyat olursa alacağım. Rica etsem zkatlav@yahoo.com a bana elinizdeki kıyafetleri fotoğraf ve fiyatları ile yollar mısınız? Şimdiden teşekkürler.. Evladınıza uzun sağlıklı bir ömür dilerim....
Canim mail gonderdim size..
tmm cnm zaten yanlış yere yazmışım zati özel msj gönderdim sandımdıçook teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?