How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek İkinci El 9.sayfada 2 yas erkek kiyafetleri cok ucuzzz

kusra bakma arkadaşım ben işten yazıyorum işten çıkınca evde fırsat bulup cvp veremedim

kusra bakma arkadaşım ben işten yazıyorum işten çıkınca evde fırsat bulup cvp veremedim

Tamam canim adresi tel no yazarsan ben kapida odemeli gonderirim. ama cumartesi musait oluyorum kargo gondermek icin.sorun olurmu cnm senin icin?

teşekkür ederim arkadaşım ilk alışverişim senden daha öncede bakmıştım yazlık düşündüğüm için almamıştım kızında var sanırım benim kız 4 yaşında oğlum 14 aylık kısmet inşallah daha alışverişimiz olur. PTT KARGO İLEMİ GÖNDERİYORSUN RESİMDEKİ ERKEK ŞORTUNU HEDİYE OLARAK ALABİLİRMİYİM fazlamı oldum ne :18:
zeliha KURUKAFA
EĞİTİM DENETMENLERİ BAŞKANLIĞI BÜROSU/MUĞLA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MERKEZ/MUĞLA

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkür ederim arkadaşım ilk alışverişim senden daha öncede bakmıştım yazlık düşündüğüm için almamıştım kızında var sanırım benim kız 4 yaşında oğlum 14 aylık kısmet inşallah daha alışverişimiz olur. PTT KARGO İLEMİ GÖNDERİYORSUN RESİMDEKİ ERKEK ŞORTUNU HEDİYE OLARAK ALABİLİRMİYİM fazlamı oldum ne :18:
zeliha KURUKAFA
EĞİTİM DENETMENLERİ BAŞKANLIĞI BÜROSU/MUĞLA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MERKEZ/MUĞLA 5464545880

Tamam canim seni kirmiycam:) zaten bi hediyem olucakti yaninda.madem istedigin o sort hediyem olsun olurmu:)ptt kargoyla cumartesi nasip olursa gonderirim cnm tamammi?

Buarada kizim yok canim:)birtane 4 yasinda oglum var

tmm cnm zaten yanlış yere yazmışım zati özel msj gönderdim sandımdı :3: çook teşekkür ederim

Yazliklardan beyaz tisort disindakiler satilmistir. .kisliklarin hepsi hala satistadir. .

9.sayfada (yazlıklar) harıc hepsı satıştadır..

Uyguna veriyorum hepsini arkadaslar. .

Selam benim kafam iyice karıştı... Neler satışta, neler değil :1: Ben bir aileye yardımcı olmak için buradan alışveriş yapıyorum. 2 yaş üstü erkek kışlık üst kıyafet ( pantalonn yeterince aldım çünkü) arıyorum. Uygun fiyat olursa alacağım. Rica etsem zkatlav@yahoo.com a bana elinizdeki kıyafetleri fotoğraf ve fiyatları ile yollar mısınız? Şimdiden teşekkürler.. Evladınıza uzun sağlıklı bir ömür dilerim....

Selam benim kafam iyice karıştı... Neler satışta, neler değil :1: Ben bir aileye yardımcı olmak için buradan alışveriş yapıyorum. 2 yaş üstü erkek kışlık üst kıyafet ( pantalonn yeterince aldım çünkü) arıyorum. Uygun fiyat olursa alacağım. Rica etsem zkatlav@yahoo.com a bana elinizdeki kıyafetleri fotoğraf ve fiyatları ile yollar mısınız? Şimdiden teşekkürler.. Evladınıza uzun sağlıklı bir ömür dilerim....

Tamam canim yarin verdiginiz mail adresine gonderirim resimleri ins ...

Canim mail gonderdim size..

tmm cnm zaten yanlış yere yazmışım zati özel msj gönderdim sandımdı :3: çook teşekkür ederim

Canim kargonu gonderdim dun yogundum yazamadin cnm.
takip kodu KP01507684830.iyi gunlerde kullanin cnm:)

Back