9 haftalık gebelikte vajinada ağrı normal mi?????

Perii7777

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
480
253
303
Antalya
merhaba arkadaşlar bana yardımcı olmanızı istiyorum lütfen bi akıl verin.
bir tane düşük yaptım şuan 9 haftalık hamileyim düşük tehlikem var gebeliğimi kanamayla öğrendim ve sürekli hiç kalkmadan yatıyorum ara ara bi kaç gün süren az miktarda kanamalarım oluyor.
ama bir haftadır vajinamda yani rahimin giriş kısmında birden ani vuran ağrılarım oluyor ilk ağrı olduğunda ertesi gün kanama olmuştu hala ağrım devam ediyor ama sürekli değil ara ara.. acaba normalmidir arkadaşlar nolur yardımcı olun? bu ağrılar rahimin erkenden aılma belirtisi falan değildir demi? lütfen cvplarınızı bekliyorum şimdiden allah razı olsun cvplarınız için.

belki bebeğinin başı aşağıda rahmine yaslandığı için olabilir tatlım korkma olumsuz şeyler düşünme doktoruna durumunu danış. En iyi doktorun yönlendirir.Kanamalar için progestan iğne vs kullanıyormusun. Doktorunun bazı ilaçlar vermesi lazım kanamaların için. Ayrıca bol su iç kasık ağrılarını azaltır.

doktoruma söyledim canım yarın kalp atışlarına bakalım dedi. Ayrıca hem iğne hemde progestan hap kullanıyorum gece yatarken 2 tane sabah 1 tane. İğnede haftada 1 kere oluyorum bu hafta son iğnem 5. Yani. Ben çok endişeliyim bir tane kaybettim bu bebeğime bişey olsun istemiyorum bende anne olmak istiyorum

canım üzülme kendini de şartlama.
Sen alabileceğin tüm önlemleri almışsın bundan sonrası Allah'ın (c.c) takdiri bol bol dua et ve kanamaların bitene kadar yataktan kalkmamaya çalış.
Bu arada arkadaşım plesantası aşağıda olduğu için doğurana kadar kanaması olmuş ama sağlıkla doğurdu bebeğini.Olumlu örnekleri düşün.

inşallah sağlıklı bir şekilde doğururum saol olumlu cvpların için. inş kanamar kötü bir belirtinin habercisi değildir. bugün az önce de kahverengi şekilde oldu. bir gün olmasa ertesi gün mutlaka görüyorum ya akıntıyla karışık yada bi kaç damla tam bitti diyorm yine başlıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…