- 2 Eylül 2022
- 11
- 1
- 29
-
- Konu Sahibi panikatak1234
Başka bir doktora göründün mu ? Doktorun ne diyor bu duruma? Çünkü 10. Haftaya girmişsin bebek görünmemesi imkansız bence çünkü en geç o haftalarda kalp atışı bile dinleniyor benim bildiğimMerhaba kızlar ben şuan 9+1 haftalık gebeyim ve öğrendiğimden beri yani 5.haftalıktan beri bebeği ne alttan nede üstten göremiyoruz. Kese var yolk sac var ancak bebek yok. Bundan yaklaşık 4 ay önce 7 haftalıkken bebeğimin kalbi durmuştu küretaj olmuştum. Şimdi yine hamileyim ancak bebeği göremiyoruz içimde kötü bi histe yok ama kendimide kandırmak istemiyorum başına gelen oldumu giç bebeğini geç gören felan kaç haftadır kafayı yicem artık
Aynı devlet hastanesinde 2 doktor baktı ikisife göremedi devlet hastanesi oldugu için hiç ilgi yok malesef sağlıksız gebelik dedi en son gittiğim kürtaj dedi ama bi tanıdıgım bebeğini 11. Haftada görmüştü yanı kafam çok karışık napıcağımı bılemedimBaşka bir doktora göründün mu ? Doktorun ne diyor bu duruma? Çünkü 10. Haftaya girmişsin bebek görünmemesi imkansız bence çünkü en geç o haftalarda kalp atışı bile dinleniyor benim bildiğim
Özele gidebilme imkanın olsa giderdin herhaldeAynı devlet hastanesinde 2 doktor baktı ikisife göremedi devlet hastanesi oldugu için hiç ilgi yok malesef sağlıksız gebelik dedi en son gittiğim kürtaj dedi ama bi tanıdıgım bebeğini 11. Haftada görmüştü yanı kafam çok karışık napıcağımı bılemedim
Özel yok ama şehir dışına gidecem mecbur devlet hastanesiyle kalmicam ama doktorlar boş gebelik demedi hiç en sonki sağlıksız gebelik dediÖzele gidebilme imkanın olsa giderdin herhaldevalla bilemedim de ilk defa duydum 11. Haftada bebeğin görülmesini. Ama gerçekten boş gebelikse alınması gerekiyor fazla beklemeden diye biliyorum
Daha görünmez maalesefMerhaba kızlar ben şuan 9+1 haftalık gebeyim ve öğrendiğimden beri yani 5.haftalıktan beri bebeği ne alttan nede üstten göremiyoruz. Kese var yolk sac var ancak bebek yok. Bundan yaklaşık 4 ay önce 7 haftalıkken bebeğimin kalbi durmuştu küretaj olmuştum. Şimdi yine hamileyim ancak bebeği göremiyoruz içimde kötü bi histe yok ama kendimide kandırmak istemiyorum başına gelen oldumu giç bebeğini geç gören felan kaç haftadır kafayı yicem artık
Bence de bir gidin içiniz rahat eder en azından devlet ozellere göre bazen farkediyor. Kesede bebek olmayınca boş gebelik oluyor diye biliyorum o yüzden öyle dedim belki sağlıksız ve boş gebelik aynıdır bilmiyorimÖzel yok ama şehir dışına gidecem mecbur devlet hastanesiyle kalmicam ama doktorlar boş gebelik demedi hiç en sonki sağlıksız gebelik dedi
Merhaba son durumunuz nedir acabaMerhaba kızlar ben şuan 9+1 haftalık gebeyim ve öğrendiğimden beri yani 5.haftalıktan beri bebeği ne alttan nede üstten göremiyoruz. Kese var yolk sac var ancak bebek yok. Bundan yaklaşık 4 ay önce 7 haftalıkken bebeğimin kalbi durmuştu küretaj olmuştum. Şimdi yine hamileyim ancak bebeği göremiyoruz içimde kötü bi histe yok ama kendimide kandırmak istemiyorum başına gelen oldumu giç bebeğini geç gören felan kaç haftadır kafayı yicem artık
Kürtaj oldum malesefMerhaba son durumunuz nedir acaba
Bende yarın olacam. Biraz korkuyorum Zorlu mu olduKürtaj oldum malesef
İşlem nasıldı canım Sanrm bende olacağım adet tarihine göre 9 haftalık ama geçen hafta 6 haftalık dendi bebek yok boş kese.Kürtaj oldum malesef
Yok zaten anestezili oldu bu benm ikinci kürtajım 5 ay öncede olmuştum bu gebeliğimde 5 gün önce sonlandı ilk gün regl ağrısı gibi ağrım oldu sonra geçti şuanlık kanamam var bitek. Kafanıza takmayın sakın korkmayınBende yarın olacam. Biraz korkuyorum Zorlu mu oldu
Benimde öyle oldu 11.haftada gittim ama 5 6 haftalıkken gelişimi durmuş ama kürtaj anestezili olduğu için hiç bişey hissetmiyosunuz uyanınca gun içersinde regl ağrısı gibi ağrı oluyo sonra geçiyorİşlem nasıldı canım Sanrm bende olacağım adet tarihine göre 9 haftalık ama geçen hafta 6 haftalık dendi bebek yok boş kese.
Anladım çok geçmiş olsun size tez zamanda sağlıkla Güzel haberlereYok zaten anestezili oldu bu benm ikinci kürtajım 5 ay öncede olmuştum bu gebeliğimde 5 gün önce sonlandı ilk gün regl ağrısı gibi ağrım oldu sonra geçti şuanlık kanamam var bitek. Kafanıza takmayın sakın korkmayın
Anladım canım çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinBenimde öyle oldu 11.haftada gittim ama 5 6 haftalıkken gelişimi durmuş ama kürtaj anestezili olduğu için hiç bişey hissetmiyosunuz uyanınca gun içersinde regl ağrısı gibi ağrı oluyo sonra geçiyor
Amiiin inşallah isteyen ve hak eden herkese nasip olsun inşallahAnladım çok geçmiş olsun size tez zamanda sağlıkla Güzel haberlere
Amiiiiin inşallah isteyen ve hak eden herkese nasip etsin inşallahhAnladım canım çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
İnşallah