Merhaba benimkini de tahmin edebilir misiniz acaba :)Heyecanını anlıyorum ama çok küçük daha bebiş, kese şekli de çok net çıkmamışRabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Oy maşallah subhanallahMerhaba benimkini de tahmin edebilir misiniz acaba :)Eki Görüntüle 3471936
Bu da benimki teyzesi, sen bir tahminde bulunur musunMerhaba benimkini de tahmin edebilir misiniz acaba :)
Bence erkek olacak neden bilmiyorum bende hamileyim öyle hissettim bide bana tahminde bulunur musunuz 13 haftalık olduBu da benimki teyzesi, sen bir tahminde bulunur musun
Erkek oldu kızBence erkek olacak neden bilmiyorum bende hamileyim öyle hissettim bide bana tahminde bulunur musunuz 13 haftalık oldu
Ay minnoş benimki göstermedi rüyada gördüm ama insan heyecanlanıp merak ediyor hayırlı olsun şimdidenErkek oldu kız
Ay minnoş benimki göstermedi rüyada gördüm ama insan heyecanlanıp merak ediyor hayırlı olsun şimdiden
Benim minnoşa da bak teyzesiErkek oldu kız
Pamuğum sanki erkek gibi geldi bana, teyzoşu onu yesin. Sağlıcakla gelsin inşallah bebişlerimiiiizBence erkek olacak neden bilmiyorum bende hamileyim öyle hissettim bide bana tahminde bulunur musunuz 13 haftalık oldu
İnşallah ya devlet hastanesinde ultrasonları çok kötü bugün hastaneye gittim korktum kalp atışını bile zor duyuruyorlarPamuğum sanki erkek gibi geldi bana, teyzoşu onu yesin. Sağlıcakla gelsin inşallah bebişlerimiiiiz
Niye korktun kiİnşallah ya devlet hastanesinde ultrasonları çok kötü bugün hastaneye gittim korktum kalp atışını bile zor duyuruyorlar
Ya sesi çıkmıyor ultrasonun sanki kalp atışı yokmuş gibi çok kötüydü zaten ultrasonda da çok kötü görünmüyor kesesi de kendisi de bulanık görünüyor o yüzden özeller şuan en iyisiNiye korktun ki
Ya sesi çıkmıyor ultrasonun sanki kalp atışı yokmuş gibi çok kötüydü zaten ultrasonda da çok kötü görünmüyor kesesi de kendisi de bulanık görünüyor o yüzden özeller şuan en iyisAllah korusun kendini korkutma
Aynen öyle ya çok bekledik bunun için değdi valla ben bebişim için herşeye katlanmaya hazırım ki sen de öylesindir umarım sağlıklı şekilde doğarlar kucağımıza alırızAllah korusun kendini korkutma asla her zaman ferahlık ve güven içinde olmalıyız. İlk bebeğimiz senin de benim ilk bebeğim
Tahmin eder misiniz benimkinideErkek oldu kız
Maşallah lokumaTahmin eder misiniz benimkinide
Gerçekten mi insallah gönlümüzden geçen erkek nasip bakalımMaşallah lokumaiçimden erkek geçti çünkü aynı benim oğlumun ultrason görüntülerine bakıyor gibi hissettim. Çok benziyor, arkadan olan görüntüsü hele ki
Rabbim gönlünüzdekini hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinGerçekten mi insallah gönlümüzden geçen erkek nasip bakalım
yaa maşallahRabbim gönlünüzdekini hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin