9 haftalık cinsiyet tahmini yapabilir misiniz ?

mrvcku

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2024
34
9
23
Merhabalar ilk gebeliğim çok heyecanlıyım🥹 ve cinsiyetini çok merak ediyoruz rica etsem tahmin yapabilien arkadaşlar bizimde ultrason fotomuza tahminde bulunabilirler mi ? İlk günden beri içime kız doğuyor ama eşimde erkek hissediyorum diyor çok merak ediyoruz 🥰 Tahminlerinize ve teorilerinize ihtiyacım var 🥹

Eklentiler

• IMG_5317.jpeg
    IMG_5317.jpeg
    84,3 KB · Görüntüleme: 254
  • image.jpg
    image.jpg
    108,1 KB · Görüntüleme: 254
Heyecanını anlıyorum ama çok küçük daha bebiş, kese şekli de çok net çıkmamış 😇 Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin

Bence erkek olacak neden bilmiyorum bende hamileyim öyle hissettim bide bana tahminde bulunur musunuz 13 haftalık oldu
Pamuğum sanki erkek gibi geldi bana, teyzoşu onu yesin. Sağlıcakla gelsin inşallah bebişlerimiiiiz 🥰

Ya sesi çıkmıyor ultrasonun sanki kalp atışı yokmuş gibi çok kötüydü zaten ultrasonda da çok kötü görünmüyor kesesi de kendisi de bulanık görünüyor o yüzden özeller şuan en iyisAllah korusun kendini korkutma 🥰🥰

Allah korusun kendini korkutma asla her zaman ferahlık ve güven içinde olmalıyız. İlk bebeğimiz senin de benim ilk bebeğim🥹🥰🥰

Allah korusun kendini korkutma asla her zaman ferahlık ve güven içinde olmalıyız. İlk bebeğimiz senin de benim ilk bebeğim🥹🥰🥰
Aynen öyle ya çok bekledik bunun için değdi valla ben bebişim için herşeye katlanmaya hazırım ki sen de öylesindir umarım sağlıklı şekilde doğarlar kucağımıza alırız❤️❤️❤️

Tahmin eder misiniz benimkinide
Maşallah lokuma 🥹😍 içimden erkek geçti çünkü aynı benim oğlumun ultrason görüntülerine bakıyor gibi hissettim. Çok benziyor, arkadan olan görüntüsü hele ki 🥹

Rabbim gönlünüzdekini hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 🥹
yaa maşallah 🥰 bende çok merak ediyorum, bana da tahminde bulunabilir misiniz bu fotoda 12+5, kız gibi hislerim ama Rabbim bilir tabi 💖

Eklentiler

• IMG_9972.jpeg
    IMG_9972.jpeg
    118,4 KB · Görüntüleme: 25
X