milka84 özelde kürtajla aldılar benim cenini patolojiye yolladılar 15 gün sonra çıkarmış ayrıca genetik bölümüne kan pıhtılaşması ve kromozom gen eşleşmesi için eşimle tahlil verdik o da bir aya çıkar dediler çok büyük boşluktayım ne yapacağımı bilmiyorum tabi her şey Allahtan vardır elbet bir bildiği ama tedbirli olmakta fayda var
benımde ozelde oldu kurtajım ve bır solusyonun ıcınde verdıler devlet hastanesıne verdık ıncelensın dıye
orda da kayboldu hastane sayesınde
esle yapılan genetık testlerın cogu temız cıkıyor bızımde temız cıktı ama sunu da hatırlattılar
bız bu testlerın bır kısmını yapabılıyoruz bır kısmını ozel yapıyor dedıler
devletın yaptıgı da temız cıktı
cok zor bır durum cok ıyı anlıyorum
acılen perınatolog kontrolunde gebelık takıbı yapılmalı ben 3.dusukten sonra bunu anladım artık
Asla bosluga dusme arkadasım..doktorunu ıyı sec ınsallah hersey duzelecek kendımızı motıve etmek zorundayız ama bır yandan da ıyı bır doktor bulmak ve onunla yola devam etmek zorundayız
ozellıkle pıhtılasma sorunu varmı bunu sonucu almaya gıttıgınde lutfen doktora sor
pıhtlasmaya bakmıslar mı dıye cunku cogu zaman ona bakmıyorlarmıs ve forumda okuduguma gore cogu kısnın sorunu da pıhtılasmaymıs
bu yuzden eger pıhtılasma varsa cozumu cok daha basıtmıs